Instalare simpla WINDOWS XP

•  
    • 2769 mesaje
    28 Iul 2009, 19:15
    0 0
    Am realizat un tutorial in care am parcurs toti pasii necesari in procesul de instalare a windows-ului XP.
    Vizionati tutorialul accesand urmatorul link :

http://www.youtube.com/watch?v=GdRmoaGIvcM

Va urez mult succes.
  •  
    • 2769 mesaje
    29 Iul 2009, 00:37
    0 0
    SpyBOT nu trebuie sa-l tii instalat , dezinstaleaza-l ,, oricum este o aplicatie micuta. Cand vei mai avea nevoie de el , il reinstalezi si-l pui la treaba urmand ca dupa ce-si termina rondul , sa-l dezinstalezi din nou.

Dar , eu iti recomand sa mai faci ceva si anume : Disk Clean UP este necesar pentru a scapa de fisiere temporare vechi si alte reziduuri lasate in urma de catre programe care nu mai ruleaza si pe care probabil nu le nici folosesti prea des.

Instrumentul -Disk Cleanup din XP (accesibil prin optiunea Control Pannel-> Performance and Maintenance -> "Free up space on your hard disk") reprezinta o modalitate dura de a curata hard-discul de fisierele care nu mai sunt necesare.Instrumentul respectiv calculeaza cat spatiu poti sa salvezi prin stergerea anumitor tipuri de fisiere sau prin comprimarea si arhivarea fisierelor vechi pe care le utilizezi rareori.
    Cand iti apare caseta cu litera partitiei (LocalDisk ) in care iti este instalat windows-ul "C" banuiesc ca in " C" iti este instalat windows-ul.
    Dai click pe OK. Cand iti apare o fereastra cu niste obtiuni in dreptul carora sunt niste casute care trebuie bifate urmatoarele:
  •  
    • 2769 mesaje
    29 Iul 2009, 00:43
    0 0
    urmare din mesajul anterior :

totul in afara de : temporary internet files .
    Daca nu te descurci , sa-mi spui , ca am sa realizez un tutorial cu imagini .
    Va trebui sa realizez si un tutorial despre defragmentarea hard disk-ului, operatie foarte importanta pentru eliminarea problemelor de latenta in functionarea calculatorului.

Iti urez succes.
  •  
    • 2769 mesaje
    29 Iul 2009, 14:33
    0 0
    Iata si link-ul catre tutorialul promis:

http://www.youtube.com/watch?v=uEwe7529Xzw