Problema cu Windows
-
0 0Buna, am mare nevoie de ajutorul vostru intr-o problema.
Acum vreo 9 luni cineva mi-a instalat Windows xp. Este posibil sa fie o copie, nu zic nu.
Insa de cateva zile, cand deschid calculatorul, exact la inceput unde scrie "Windows xp Welcome" pe ecran imi apare urmatorul mesaj :
""You may be a victim of software counterfeiting.
This copy of Windows did not pass genuine Windows validation.
Ask for genuine Microsoft software
Click "Resolve Now" to get help with this problem
Resolve Now Resolve Later ""
...Ca sa pot trece mai departe si sa se deschida desktopul , sunt nevoita sa apas pe una din ele - Resolve Now. Dupa ce apas nu se intampla nimic, nu imi mai apare nimic , ci doar desktopul meu.
Ma deranjeaza tare si vreau sa scap de chestia asta, plus ca ma ingrijoreaza ca a aparut asa din senin. Am dat un scan si mi-a aparut "no malicious items"
Va rog, sfatuiti-ma ce sa fac. -
Vrei si o alta parere decat tona de asa-zise tutoriale de p-aici?

Iti apare acel mesaj "sacaitor" fiindca folosesti un soft nelicentiat, in speta de fata - un sistem de operare proprietatea intelectuala a firmei Microsoft si a carui utilizare e reglementata de EULA, adica de End User License Agreement si, in plus, este protejat de Legea dreptului de autor din Romania.
Ca sa scapi de sacaiala, cumpara sistemul respectiv de operare!
Un spirit happy e si unul corect, dupa stiinta mea!
Altfel, Microsoft are dreptul sa-si protejeze bunul de furtul intelectual folosind o aplicatie de genul Genuine Advantage Tool. -
Culmea ca eu chiar am fost un mare fan Michael
...da' nu credeam ca o sa ma bantuie asa de repede
...si naspa pe deasupra 
...acum serios: nu am un venit mare si deci sincer nu-mi permit . Deocamdata. Altfel, sincer, cu placere...mai ales sa nu mai am atatea problemutze...
Asta il instalase un prieten, ca eu nu prea ma pricep
...Si acum pe bune : cu o floare (adica eu....
) nu se face primavara....cand sunt atatia utilizatori care il folosesc pe asta, unii chiar dintre cei care isi permit, asa ca... Mai fantoma, da' chiar asa de mine te-ai gasit sa te iei, de parca as fi talhar la drumul mare, zau...
Asta este, nu am ce face...
Alte sfaturi, mai ai?