Cuptor Flavorwave Turbo Oven
-
0 0si-a cumparat cineva cuptorul Cuptor Flavorwave Turbo Oven de la top shop? poate sa-mi spuna daca este bun,adica friptura gatita la el are gust bun? capacitate, consum? oare-si merita banii?
-
Fetita, ti-a spus cineva pana acum, ca esti atat de proasta, incat sintagma „proasta ca o gasca†e la piciorul broastei, pe langa ce ti s-ar potrivi tie?! Probabil ca nu a mai apucat nimeni sa-ti spuna, pentru ca s-au grabit sa vomite dupa ce si-au pierdut vremea cu tine... Draguta de Vili ti-a vorbit atat de frumos si te-a rugat sa-i impartasesti niste amarate de impresii, iar tu ne uimesti cu prostia de care esti in stare! Esti ingrozitor de plina de prostia ta, dai pe dinafara. Stai inchisa in casa, femeie! N-ai ce cauta pe strada, pentru ca esti un pericol! Daca nu ai nimic constructiv de vorbit, vorbeste in borcan, pentru tine si asculta-te dupa aceea, nu ne mai obosi cu prezenta ta pe-aici!
-
Dragele mele , pana la urma am cumparat un Cuptor cu convectie cu aer cald Rohnson R-298 ,,Master Chef Rohnson R-298'', care face acelasi lucru ca ala din reclama numai ca e mai ieftin (dintr-un supermaket).
Consuma in jur de un kw pe ora. In general il folosesc la 250 grade,1/2 h si se face si friptura si tot . Friptura se patrunde bine, nu are gustul ala de gratar , e gustul propriu a fiecarui aliment in parte- ca la cuptor.
Se poate gati fructe,legume,carne in acelasi timp fara sa se intrepatrunda gusturile si mirosul. Am facut si piftele la cuptor, fara fum, fara ulei ars .Sfecla rosie s-a copt in 40 min, cu tot sucul in ea. Eu il recomand. Mai greu cu spalatul vasului, ca are capacitate mare , dar cu grija si atentie se spala. In rest e OK.
Va pup. -
1800 000 lei vechii trebuie sa platesc pentru ca mi-a plesnit bolul ce trebuia sa fie rezistent la caldura. A mea este vina ca in timpul procesului de coacere a plesnit bolul ? Da, iesise din garantie dar te astepti sa se arda partea electrica atunci cand iese din garantie nu sa-ti plesneasca bolul si sa-l platesti cat nu face ! Cuptorul nu cocea uniform iar dupa cateva luni de folosinta trebuia sa dau temperatura la maxim ca sa coaca .