Problema Steam

•  
    • 125 mesaje
    8 Iul 2009, 18:17
    0 0
    Deci, am steam .. vreau sa intru si eu in cs .. imi arata imaginea aia din cs si imi iese automat. Ce e asta ? Ca am reinstalat windowsul si si inainte tot asa imi facea. Si si la non-steam. Vreau sa intru si imi iesea. Am si reinstalat steam, si tot nu merge. Stie careva ?
  •  
    • 2769 mesaje
    8 Iul 2009, 19:48
    0 0
    Incearca sa scrii mai clar despre problema ta pentru ca nu se intalege mare lucru.
    In primul rand ce Windows folosesti si daca la instalare , in stadiul "loading files" ai dat vreun " skip"?
  •  
    • 49 mesaje
    12 Iul 2009, 21:04
    0 0
    Nu este din cauza windows-ului.

Este un steam piratat?

Only, cs=counter strike
  •  
    • 2769 mesaje
    12 Iul 2009, 21:49
    0 0
    postat de: vreausieu la data: 2009-07-12 21:04

Nu este din cauza windows-ului.

Este un steam piratat?

Only, cs=counter strike

ce te face sa crezi ca nu as sti ce-nseamna "cs"?
  •  
    • 49 mesaje
    15 Iul 2009, 11:31
    0 0
    Asta ma face sa cred:
    "Incearca sa scrii mai clar despre problema ta pentru ca nu se intalege mare lucru."

Se intelege foarte bine.

Dar vad ca nu mai zice nimic...
  •  
    • 2769 mesaje
    15 Iul 2009, 11:56
    0 0
    postat de: vreausieu la data: 2009-07-15 11:31

Asta ma face sa cred:
    "Incearca sa scrii mai clar despre problema ta pentru ca nu se intalege mare lucru."

Se intelege foarte bine.

Dar vad ca nu mai zice nimic..

Vezi ca vorbesti aiurea?
    Doar nu crezi ca cineva a cumparat steam-ul cu licienta ma faci sa rad .
    Auzi , nu este clar din cauza ca nu spune ce windows foloseste (in primul rand) si mai sunt multe de spus , dar pentru tine nu au importanta , esti prea aroganta ,desi n-ai motive. De-abia ma mai pot opri din ras de naivitatea ta fudula.
  •  
    • 49 mesaje
    16 Iul 2009, 13:07
    0 0
    Sper ca ti-ai revenit din criza... de râs!

M-am oferit sa dau un sfat pt ca am avut de-a face cu asa ceva. Si DA, mai sunt si care au licenta de steam Din fericire, mai au si altii cunostinte despre calculatoare. E bine sa ne dam toti cu parerea daca stim despre ce e vorba si sa nu sarim de fund in sus ca nu e cazul.

Nu te simti ofensat(a) ca am dat acea explicatie cs= counter strike. Ai complexe daca ai luat-o ca pe o aroganta. Imi pare rau.

Lumea asteapta sfaturi si solutii la probleme
  •  
    • 2769 mesaje
    16 Iul 2009, 13:47
    0 0
    postat de: vreausieu la data: 2009-07-16 13:07

M-am oferit sa dau un sfat pt ca am avut de-a face cu asa ceva. Si DA, mai sunt si care au licenta de steam Din fericire, mai au si altii cunostinte despre calculatoare. E bine sa ne dam toti cu parerea daca stim despre ce e vorba si sa nu sarim de fund in sus ca nu e cazul.

Nu te simti ofensat(a) ca am dat acea explicatie cs= counter strike. Ai complexe daca ai luat-o ca pe o aroganta. Imi pare rau.

Lumea asteapta sfaturi si solutii la probleme

da,te-oi crede superioara

tot de ras ai ramas

sa stii ca mi se pare foarte potrivit ca cineva care poate oferi un sfat bun , sa nu intarzie s-o faca.
    Felicitari daca ai sfaturi bune de oferit.
  •  
    • 2769 mesaje
    16 Iul 2009, 14:07
    0 0
    postat de: vreausieu la data: 2009-07-16 13:07

M-am oferit sa dau un sfat pt ca am avut de-a face cu asa ceva. Si DA, mai sunt si care au licenta de steam

Sa inteleg ca te pricepi sa folosesti programe piratate (dupa cum spuneai ca si altii se pricep) . Licienta se cumpara , nu e nevoie de nici un fel de pricepere suplimentara .
    Cand spui ca ai licienta , inseamna ca ai cumparat programul , iar cand spui ca te pricepi ,inseamna ca folosesti o varianta piratata a respectivului program.
    Eu cred ca prea putina lume (din Romania) arunca bani pe programe gen STEAM , deci se folosesc variante piratate in general si tuturor le functioneaza programul la intreaga capacitate , deci nu faptul ca, baiatul care a deschis topicul, foloseste o varianta piratata a programului constituie o probelma de functionarede soft ci altele ar putea fi motivele.
    Intelegi acum?
  •  
    • 49 mesaje
    17 Iul 2009, 15:47
    0 0
    Duduie, citeste de doua ori inainte de a te ambala.
    Ce am scris eu si ce ai priceput tu!!

Daca ai o problema personala cu mine gaseste o alta modalitate de rezolvare. Asa cum spuneam, lumea aici asteapta sfaturi nu "meciuri de ping-pong" intre doi useri.
  •  
    • 2769 mesaje
    17 Iul 2009, 19:01
    0 0
    vreausieu

Nu vroiam sa ma cert cu nimeni , imi cer scuze daca te-am suparat.
    Ma bucur ca oferi sfaturi celor care au nevoie de ele .
    Si eu , dupa cum ai vazut , ofer sfaturi cand le am si o fac cu multa placere . Nu vreau sa ma cert cu nimeni .
    Scuze inca odata.
  •  
    • 49 mesaje
    26 Iul 2009, 12:24
    0 0
    Am vazut ca iti dai interesul sa ajuti la aceasta sectiune si tocmai de aceea nu ti-am inteles reactia.

Eu sunt convinsa ca ne putem intelege
  •  
    • 2769 mesaje
    26 Iul 2009, 15:39
    0 0
    vreausieu

Bine ca nu esti suparata si eu sper sa ne intelegem si daca poti sa mai vi cu sfaturi utile m-as bucura , poate ma vor ajuta si pe mine