Problema Steam
-
0 0Deci, am steam .. vreau sa intru si eu in cs .. imi arata imaginea aia din cs si imi iese automat. Ce e asta ? Ca am reinstalat windowsul si si inainte tot asa imi facea. Si si la non-steam. Vreau sa intru si imi iesea. Am si reinstalat steam, si tot nu merge.
Stie careva ? -
postat de: vreausieu la data: 2009-07-15 11:31
Asta ma face sa cred:
"Incearca sa scrii mai clar despre problema ta pentru ca nu se intalege mare lucru."
Se intelege foarte bine.
Dar vad ca nu mai zice nimic..
Vezi ca vorbesti aiurea?
Doar nu crezi ca cineva a cumparat steam-ul cu licienta
ma faci sa rad .
Auzi , nu este clar din cauza ca nu spune ce windows foloseste (in primul rand) si mai sunt multe de spus , dar pentru tine nu au importanta , esti prea aroganta
,desi n-ai motive. De-abia ma mai pot opri din ras de naivitatea ta fudula.
-
Sper ca ti-ai revenit din criza... de râs!
M-am oferit sa dau un sfat pt ca am avut de-a face cu asa ceva. Si DA, mai sunt si care au licenta de steam
Din fericire, mai au si altii cunostinte despre calculatoare. E bine sa ne dam toti cu parerea daca stim despre ce e vorba si sa nu sarim de fund in sus ca nu e cazul. 
Nu te simti ofensat(a) ca am dat acea explicatie cs= counter strike. Ai complexe daca ai luat-o ca pe o aroganta. Imi pare rau.
Lumea asteapta sfaturi si solutii la probleme
-
postat de: vreausieu la data: 2009-07-16 13:07
M-am oferit sa dau un sfat pt ca am avut de-a face cu asa ceva. Si DA, mai sunt si care au licenta de steam Din fericire, mai au si altii cunostinte despre calculatoare. E bine sa ne dam toti cu parerea daca stim despre ce e vorba si sa nu sarim de fund in sus ca nu e cazul.
Nu te simti ofensat(a) ca am dat acea explicatie cs= counter strike. Ai complexe daca ai luat-o ca pe o aroganta. Imi pare rau.
Lumea asteapta sfaturi si solutii la probleme

da,te-oi crede superioara

tot de ras ai ramas

sa stii ca mi se pare foarte potrivit ca cineva care poate oferi un sfat bun , sa nu intarzie s-o faca.
Felicitari daca ai sfaturi bune de oferit. -
postat de: vreausieu la data: 2009-07-16 13:07
M-am oferit sa dau un sfat pt ca am avut de-a face cu asa ceva. Si DA, mai sunt si care au licenta de steam
Sa inteleg ca te pricepi sa folosesti programe piratate (dupa cum spuneai ca si altii se pricep) . Licienta se cumpara , nu e nevoie de nici un fel de pricepere suplimentara .
Cand spui ca ai licienta , inseamna ca ai cumparat programul , iar cand spui ca te pricepi ,inseamna ca folosesti o varianta piratata a respectivului program.
Eu cred ca prea putina lume (din Romania) arunca bani pe programe gen STEAM , deci se folosesc variante piratate in general si tuturor le functioneaza programul la intreaga capacitate , deci nu faptul ca, baiatul care a deschis topicul, foloseste o varianta piratata a programului constituie o probelma de functionarede soft ci altele ar putea fi motivele.
Intelegi acum?