HELP

•  
    • 526 mesaje
    2 Iul 2009, 11:39
    0 0
    NU MAI POT ACCESA O ADRESA DE EMAIL DE YAHOO imi da urmatorul mesaj cand vreau sa accesez:
    Can't talk now. System's down.

Sorry for the holdup. Looks like a temporary glitch in our network has part of Yahoo! mail down, so you're briefly without service. Rest assured the alarms are blaring in the basement and our team is working frantically to get you up and running ASAP. Again, the snag is on our end — so there's no need for you to do a thing.

Back to it,
    Yahoo! Mail Team
    Precizez faptul ca celellalte adrese de email imi merg numai asta nu.
    daca se poate sa ma ajutati macar cu o explicatie.
  •  
    • 2769 mesaje
    2 Iul 2009, 12:03
    0 0
    Asteapta sa-si termine reviziile la sistemele de stocare , nu cred ca-ti pot ei garanta 100% ca iti va fi functionala adresa dar iti poti crea o alta adresa daca nu ti-o vei mai putea accesa pe cea veche.
    La fiecare revizie la spatiile de stocare exista riscul pierderii de date , insa nu poti fi sigura inca de faptul ca aceasta adresa nu-ti va mai functiona niciodata.
    Repet , asteapta cateva zile 4-5 .
  •  
    • 526 mesaje
    2 Iul 2009, 12:21
    0 0
    Multumesc foarte mult.
    Mda ... era vorba de bani.. asta e
  •  
    • 2769 mesaje
    2 Iul 2009, 12:38
    0 0
    ral

In continuare iti redau traducerea ad literam a mesajului pe care l-ai primit. Nu este vorba de bani.

"Ne pare rău pentru holdup. Arata ca un glitch temporare din reţeaua noastră are o parte din Yahoo! mail în jos, asa ca esti pe scurt fără serviciu. Fiţi sigur de alarme sunt blaring la subsol şi echipa noastră este de lucru cu frenezie să te în sus şi să fie difuzate, urgent. Din nou, este pe butuc nostru scop - deci nu este nevoie de tine pentru a face un lucru"
  •  
    • 526 mesaje
    2 Iul 2009, 13:35
    0 0
    Aveam fisiere trimise catre o banca cu bani si conturile oamenilor angajati unde lucrez si eu.
    Sper sa se rezolve
    Cei de la banca mi-au spus ca acele fisiere nu se pot deschide decta cu un program de al lor special dar ce linistita sa mai stau eu cand s-au intamplat atatea?
  •  
    • 2769 mesaje
    2 Iul 2009, 13:38
    0 0
    Imi pare rau , chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau vis-a-vis de situatia ta. Mai asteapta cateva zile.
  •  
    • 6557 mesaje
    2 Iul 2009, 18:30
    0 0
    raluca stai linistita ca se rezolva
    mult mai curand de 4-5 zile
    s-a mai intamplat asta si totul a fost ok asa ca nu te ingrijora