coduri de bare. Informatie utila
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
21 Iun 2004, 17:420 0Acum cateva luni mi-am cumparat un sampon Dove de care am fost multumita prin urmare cand am terminat flaconul mi-am mai cumparat inca unu. Si surpriza, sa dovedit a fi o mare porcarie. Daca dupa ce ma spalam cu primul parul meu stralucea, era usor de descurcat si era mult mai usor de aranjat acum statea ca o matura.
Explicatia este urmatoarea>
Analizand codul de bare de pe primul flacon am vazut ca avea primele cifre (cele care reprezinta indicativul de tara) 400, adica era fabricat in Germania in timp ce pe al doilea flacon indicativul de tara este 594 adica Romania.
Dupa ce am facut aceasta descoperire am luate cremele, rimeluri si rujuri la "puricat". Si informatia este corecta, cele pe care le-am luat de afara au indicativul de tara de genul: 30,37, 400, etc. cele din Romania 594 sau sase sute si ceva. M-am gandit ca va va fi de folos aceasta informatie atunci cand mergeti la cumparaturi deoarece se pot gasi si la noi produse care nu au fost fabricate la noi in tara, si chiar daca au fost fabricate pentru tara noastra sunt mult mai bune decat produsele fabricate direct la noi. Ma refer bineinteles la marcile straine.
Înapoi la: Forum » Tehnologie