Foldere goale ce nu pot fi sterse...
-
0 0Problema mea este urmatoarea: la o gramada de fisiere au fost create foldere goale ce poarta numele fisierului.
exemplu:la 1000 de mp3 au fost create 1000 de foldere goale de 44 kb cu numele piesei.
De ce s-a intamplat asa ceva si cum as putea sa scap de ele?
Am scanat cu Nod32, dar nu a gasit nimic.. -
1. incearca
Start->Run->chkdsk /f
(intre chkdsk si litera "f" este un spatiu libet)
Te intreaba daca vrei sa lanseze aplicatia la o noua boot-are, si ii dai Yes(Y)
Restartezi calculalatorul si il lasi pe el sa isi faca treaba dupa aceea.
2
Daca crezi ca e vre-un program rau care ti-a facut asta , incearca o scanare cu Spybot - Search & Destroy
Incearca si o alta scanare cu alt antivirus.
Eu folosesc unul dublu de nemti: A-squared.
Da si tu mai multe detalii: ce mesaj iti da, etc. -
Multumesc, dar nu merge nici asa...Nu ma intreaba nimic, doar apare o fereastra neagra si dispare imediat, fara sa vad ce e in ea, si nici nu se restarteaza...
M-am exprimat gresit, se pot sterge, dar apar din nou...nu imediat, dar cad deschid din nou folderul ele sunt tot acolo...In fiecare folder cu poze, filme, muzica mi-a facut, la fiecare poza, film sau melodie, cate un folder cu aceeasi denumire, dar gol...Nu mai scap de astea... -
Virusul care creeaza fisiere cu Extensie .exe
--------------------------------------------------------------------------------
E vorba despre virusul care creeaza pe langa fisierele avi/mp3/jpg si fisiere cu extensia avi.exe/mp3.exe/jpg.exe/jpeg.exe/sub.exe....etc care au drept icon "New folder". Probabil multi dintre voi ati luat virusul de pe Huburi
Practic pentru a scapa de fisiere dai un search in Windows dupa extensiile in cauza, selectezi tot si dai delete, dar de multe ori cate un fisier nu poate fi sters si trebuie sa o iei de la capat cu selectatul si stersul (binenteles cu atentie fara a selecta fisierele care nu pot fi sterse), proces care poate deveni enervant mai ales daca ai multe.
Aplicatia pe care am facut-o face procesul mult mai usor de suportat. Utilizatorul nu trebuie decat sa selecteze partitiile pe care vrea sa le scaneze, sa dea un scan si un delete la fisierele gasite. Eventual sa bifeze/debifeze anumite fisiere pe care vrea sa le pastreze (in general nu e nevoie, aplicatia nu greseste la scanat). Daca nu vrei sa stergi fisierele, atunci le poti doar muta in carantina pentru a le sterge mai tarziu. Interfata utilizatorului e foarte simpla, punand la dispozitie doar functionalitatea strict necesara. Aplicatia a fost facuta cu scopul de a fi extinsa si pentru asta, in fisierul de initializare core.ini se pot adauga extensii noi (de exemplu daca pe viitor si bitmap-urile vor suferi de problema, atunci nu ai decat sa adaugi si extensia bmp si sa dai un scan).
Pentru un control mai puternic, aplicatia pune la dispozitie si un fisier de log (resolver.log) care poate oferi detalii despre operatiile care au fost efectuate asupra fisierelor cat si despre rezultatele operatiilor (probabil la un moment dat unele fisiere nu vor putea fi sterse, deci e bine sa stii care).
Aplicatia nu face decat sa stearga fisierele problema, dar nu scoate virusul din sistem (ex nu verifica daca este rezident in memorie/nu verifica registrii).
Attached Files mediafix0.9beta.zip (193.4 KB, 84 views) -
am si eu un folder pe desktop gol pe care nu-l pot sterge (aveam fisiere Word in el). am scanat cu AVG si cu antispyware, dar nu gaseste nimic. cand incerc sa-l sterg imi zice asa : cannot delete CAOPAJCX.Cannot find the specified file.make sure you specify the correct path and file name.
only, help!!! ms -
Instaleaza UNLOCKER , dupa ce l-ai instalat , duci cursorul pe folder-ul pe care vrei sa-l stergi dai click pe butonul drept al mause-ului si din meniul contextual selectezi optiunea UNLOCKER cand se deschide fereastra unlocker-ului in partea stanga joe ai un roller meniu cu o sageata , dai clikc pe sageata si din submeniul care apare selectezi optiunea Prima de sub cea prestabilita ( DELETE sau STERGE) si gata ai realizat lucrul pe care ti l-ai dorit.
Succes.
Descarca UNLOCKER in limba romana , iti va fi mai simplu sa-l utilizezi urmatorul link este locatia de la care poti sa-l descarci (programul este gratuit)
http://www.digsby.com/download.php?os=win