Masina - va rog!
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
27 Apr 2009, 16:540 0As vrea sa imi iau masina, si as prefera sa fie adusa din Germania. Stiti cumva pe cineva care aduce masini din Germania? M-ar interesa o oferta de pret pentru ce as dori eu.. Daca stiti pe cineva va rog sa-mi trimiteti pm cu adresa de mail (daca vreti sa nu o vada toata lumea). Mersi mult!
-
29 Apr 2009, 23:52ai grija oricum. de afacerile astea se ocupa asa zisii "samsari" ( care sunt indeosebi tigani) si care cumpara masini lovite din alte tari la preturi de mizerie, le inscriu sau nu in RO, le refac si ti le vand ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. ai grija sa nu-ti iei vreo tzeapa! ar fi pacat...
-
30 Apr 2009, 10:37pai de asta incerc sa ma feresc si eu.. sa nu iau o masina de mana a 10-a...
-
2 Mai 2009, 22:48de ce nu te uiti tu pe mobile.de si iti alegi masina singura si discuti cu vanzatorul ? suntem in UE. Treaba e foarte simpla.
Mai ales daca ai deja banii pregatiti. Alege-ti masina, vorbesti cu ei, te duci frumos cu avionul si te intorci cu masina. De ce va complicati voi cu samsari, nu stiu ...
Înapoi la: Forum » Tehnologie