cum recapat parola/contul yahoo
-
0 0spspectez pe al meu ex husband de o asa marsavie; deci am doua conturi yahoo si azi vad ca nici unul nu-mi mai recunoaste parola; cine-mi poate spune cum o pot recupera -am facut eu niste demersri, sper sa reusesc, dar cum pot afla cine este tapul ispasitor?
-
Cand ai facut conturile,cei de la yahoo te-au pus sa completezi niste date.Cand incerci sa intri pe adresa de mail si nu mg,apasa pe forgot password.Si ei o sa te intrebe din chestiile alea pe care le-ai completat la inceput.Poate ti le mai aduci aminte sau husbandu nu ti le-a schimbat si pe alea.Exista o sansa sa-ti recuperezi parola.
-
sa va lamuresc;
banuiesc ca cineva , ex-ul este faptasul; cum nenea este mare expert in d-astea, desigur primul lucru pe care l-a facut a fost sa-mi schimbe toate datele ; adica alea date la inregistrare. a avut o nopate si-o dimineata la dispozitie pana m-am prins eu.
asa, apoi am incercat eu de vreo 3 ori si degeaba, am facut ce trebuia si yahoo mi-a zis ca parola nu poate fi schimbata online si ca sa-i contactez via email. am facut-o, la yahoo customere care accounts- sau asa ceva, vreo 3 zile ne-am corespondat prin emails, emails in care-mi cereau diverse date, adica alea de la crearea contului, pe care eu le-am dat dar pe care ei spuneau ca nu-s corecte..ca normal le schimbase nenea asa bine.. asa ca mi-am bagat picioarele si le-am zis ca renunt la cont si gata.
singurul lucru bun in toata treaba asta este ala ca ambele conturi au fost dezactivate de yahoo din momentul in care au primit sesizatia, deci dorm cel putin linistita la gandul ca nimeni nu le foloseste in numele meu.
cam asta.
cat despre yahoo... nu ma mai intereseaza conturile la ei.
useless. -
Florine,pe alt topic te laudai ca te pricepi la IT....dar io incep sa cred ca esti printre cei care cred ca daca stiu sa deschida messengerul sunt niste genii intr-ale calculatoarelor.
Ce nu intelegi tu e ca atunci cand iti schimba cineva parola(fara complicatii de genul schimbat si datele personale) e ca si cum ti-ai fi uitat parola.Adica n-o mai stii.Deci e normal sa urmezi pasii de recuperare a parolei. -
Problema e simpla. Instalezi pe calculatorul pe care sotul isi scrie mesajele, un keyloger - vezi ca s-a dat unul gratuit complet, la ttp://www.giveawayoftheday.com
Il setezi sa iti trimita tie, pe un email al tau, rapoarte din 10 in 10 minute sau din ora in ora. TOT ce se tasteaza pe acel calculator ai sa vezi. Inclusiv textele de pe YM - eu am folosit la baiatul meu - cand intra pe chat-uri.
Nu are cum sa scape. Iar cand il instalezi, ii pui tu o parola (care se poate vedea
de anumite aplicatii) ca sa nu poata sa ti-l dezactiveze.