muzica de pe net pe tel. help...

•  
    • 427 mesaje
    23 Feb 2009, 14:18
    0 0
    ajutati-mi sunt depasita de tehnologie....cum fac sa descarc muzica de pe net pe tel. mobil.?va rog daca puteti sa-mi explicati ca la retard...va rog....
  •  
    • 236 mesaje
    1 Mar 2009, 19:06
    0 0
    de exemplu: intra pe www.zedge.net, alegi sectiunea ringtones, alegi de-acolo ce sunet iti place (il asculti dand click pe mijloc,are un triunghiulet ca la clipurile d p youtube) si dedesubt apesi pe get ringtone.se deschide o noua pagina, sub sunet ai doua casute, o alegi pe cea din dreapta (download PC), click si apoi start download. salvezi sunetul unde vrei tu in calculator (de ex. pe desktop). ei, si de pe desktop, cu cablul de date sau prin bluetooth transferi melodia in telefon. prin cablu, in momentul in care calculatorul recunoaste cablul (in my computer o sa-ti apara denumirea telefonului,deci a recunoscut cablul de date) dai click pe muzica sau ce ai tu acolo si cu copy/paste iei melodia salvata pe desktop (sa zicem) si o transferi in telefon. sper ca ti-am fost de folos. succes!
  •  
    • 427 mesaje
    2 Mar 2009, 14:13
    0 0
    mersi mult...asta chiar DA raspuns....ne place...
  •  
    • 76 mesaje
    4 Mar 2009, 23:30
    0 0
    pe scurt daca ai cablu de date si telu suporta format mp3 poti sati transferi orice melodie,poze,etc.