sotul si soacra

•  
    • 27 mesaje
    2 Feb 2009, 13:18
    0 0
    in urma cu 7ani lam cunoscut pe fostul sot cu care am un baietel si am ajuns la divort din cauza soacrei mele care timp de 7 ani ma terorizat si el recunostea ca face rau cea ce face mama lui dar nu lua nici omasura lasa sa decurga lucrurile de la sine .Numa necazuri am avut si mam hotarat sa plec de la el si credeam ca va veni langa noi dar mam inselat amarnic numi pare rau ca am plecat de la el si doar ca copilul sufera deoarece el este foarte indif dar ii trimite pensie alimentara doar ca nul cauta decat la telefon.
  •  
    • 121 mesaje
    3 Feb 2009, 18:44
    0 0
    Muta-te la dragoste
  •  
    • 13910 mesaje
    3 Feb 2009, 21:13
    0 0
    frate, tehnologia asta ti-a scurcircuitat creierasul?
    la dragoste sau la orice forum, scrie corect! e asa greu?
  •  
    • 9 mesaje
    4 Feb 2009, 08:36
    0 0
    Buna Mona.stii te inteleg destul de bine deoarece am aceeasi situatie ,diferenta e dooar ca tu dupa 7 ani ai divortat iar eu dupa 5 ani. Am un baietel pe care din greu il cresc singura.Soacra atit de mult ma umilea ,ma punea chiar sa ingenunchez in fata lui desi nu eram vinovata cu nimic.poate mai rabdam pentru copil dar sanatatea nu mia permis,de la stresuri si nervi miau crapat venele la picoare bine ca medicii miau acordat ajutor la timp ,am apelat si la ajutorul psihiatrului.Acum slava Domnului sanatatea se normalizeaza.Si am scopul sa dobindesc totul in viata de una singura.NU TE DESCURAJA ,BUCARATE CA AVEM ALATURI COPILASII CARE AU NEVOIE DE NOI.