yahoo

•  
    • 71 mesaje
    6 Ian 2009, 11:17
    0 0
    salut, stie cineva daca exista vreun program de urmarire a mesajelor de pe yahoo mesenger?
  •  
    • 220 mesaje
    6 Ian 2009, 11:27
    0 0
    Trebuie bifata optiunea de salvare a arhivei de mesaje (scrise si apeluri vocale) din meniul "Messenger -> Preferences".
  •  
    • 71 mesaje
    7 Ian 2009, 10:15
    0 0
    asta e in cazul cand esti la acelasi calculator si stii si parola de mess, dar daca vrei sa urmaresti pe cineva, atunci cum faci?
  •  
    • 333 mesaje
    7 Ian 2009, 13:19
    0 0
    Deja este 'spionare' lucrul acesta
  •  
    • 71 mesaje
    7 Ian 2009, 14:09
    0 0
    exact
  •  
    • 333 mesaje
    7 Ian 2009, 17:10
    0 0
    Se poate
    Ai nevoie doar de a avea acces la calculatorul de pe care s-a vorbit pe mess.
    Nu ai nevoie de parole, etc.
  •  
    • 310 mesaje
    18 Ian 2009, 00:41
    0 0
    Sa zicem ca am acces la calc pers respective, dar nu-i stiu parola.Cum intru pe arhiva de mess?
  •  
    • 333 mesaje
    18 Ian 2009, 10:50
    0 0
    Dar este o violare a corespondentei.
    Cu toate astea, se poate. Sunt programe cu care poti face acest lucru. Nu ai nevoie de parola de YM. Dor sa ai acces la calculatorul 'victima'.
    Daca vrei iti dau un link cu un astfel de program. Trebuie sa iti mai spun si unde se tine arhiva
  •  
    • 71 mesaje
    19 Ian 2009, 09:32
    0 0
    multumesc mult de raspuns, te rog sa-mi dai daca poti un link si mai multe detalii cum sa fac. Intr-adevar este o violare a intimitatii, nu sunt de acord cu asta, dar vreau sa-i demonstrez unui nemernic ca am dreptate. Astept raspunsul tau
  •  
    • 333 mesaje
    19 Ian 2009, 13:07
    0 0
    Oana97
    Ai un mesaj privat
  •  
    • 12 mesaje
    19 Ian 2009, 14:19
    0 0
    eudoxiule, esti complice la violarea secretului corespondentei electronice, care este o infractiune! te voi raporta autoritatilor!

a, si sa nu uit. programul pomenit de tine e doar trial, o sa-i afiseze continutul .dat-urilor doar de cateva ori si doar in parte!
  •  
    • 333 mesaje
    19 Ian 2009, 14:46
    0 0
    De-ale lui calache...
  •  
    • 333 mesaje
    19 Ian 2009, 15:06
    0 0
    a, si sa nu uit. programul pomenit de tine e doar trial

Respectiva dorea doar sa demonstreze ca se poate face acest lucru.
    Deci, faptul ca nu ii afiseaza tot istoricul e alta problema. Care nu mai intereseaza pe nimeni.
    Dar, ce s-a dorit s-a demonstrat.
    (q.e.d)
  •  
    • 310 mesaje
    19 Ian 2009, 22:28
    0 0
    Eudoxiu poti sa-mi dai link-ul si mie pe mesaj privat?

Daca altii stiu, noi de ce sa nu stim?
  •  
    • 333 mesaje
    20 Ian 2009, 07:10
    0 0
    Vrei sa imi sara calache in cap?
    Ai un mesaj privat pe: ParisiAnka@eva.ro
  •  
    • 113 mesaje
    20 Ian 2009, 12:12
    0 0
    FA BANI USOR, SIGUR SI LEGAL !!! salut, iti trimit mai jos cateva detalii... detalii pe care le-am primit si eu ... totul e sa ai putina rabdare ... CEA MAI SIMPLA METODA DE FACUT BANI! Nu credeam ca va functiona, si totusi!!!! MERGE!!! Nu este o gluma,crede-ma!Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 min. de citit iti pot schimba viata, depinde numai de tine \\\"POTI FACE BANI USOR SI REPEDE\\\". Crede-ma am incercat toate metodele posibile(si legale).Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptica, totusi... In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 60.000 de lei. Imediat m-am gandit \\\"chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie\\\". Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 10.000 de lei vechi sau 1 leu nou la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol . Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 60.000 de lei si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptica si chiar ingrijorata in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 60.000 de lei. Surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut !!! .. Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluita! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 280.000 de lei. La sfarsitul celei de-a doua aveam 1.030.000. In a treia saptamana stransesem 18.130.000 de lei! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 60.000 de lei si cele 6 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum? PASUL 1:Iei 6 coli si scrii pe fiecare din ele:\\\"M-AM ADAUGAT LA LISTA TA\\\", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala.Acum iei 6 bancnote de 10.000 de lei si pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli(ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure),apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile.Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 10mii lei.Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1) BALASESCU PETRU, Sat Sfantul Ilie, comuna Scheia, Str. Traian Taranu, nr.84, jud. Suceava, cod 727528 2)BALINT IMMANUEL, str. Graurilor, nr.5, Oradea, cod 410169 3) TAKACS ELISABETA, OP 1, CP 65, Oradea, Bihor 4) TRIFAN MIOARA ,str.Avram Iancu Nr.24 ; Tg.Mures cod : 540089 Jud.Mures. 5) SOIT MIRCEA, str.Gheorghe Asachi, nr.22, loc.Cugir, jud.Alba, cod.515600. 6) LEONTE IULIA, Str. Statiunii, nr.1, bl.E1,sc.A, ap.4, loc. Suceava, cod 720279, jud. Suceava PASUL 2: Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...). Astfel numarul 6 devine liber : completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA N
  •  
    • 310 mesaje
    21 Ian 2009, 00:05
    0 0
    Merci mult
  •  
    • 333 mesaje
    21 Ian 2009, 11:32
    0 0
    np