rogue Antivirus 2009
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
6 Ian 2009, 05:240 0....M-am pricopsit cu tampenia aia de "Antivirus 2009" -un virus sau "microb" care-ti mananca nervii si iti apare cu "atentionari de genul ca ai o muuultime de virusi si treb sa-l cumperi bla bla" si care-ti apare la fiece secunda
...eu sunt novice rau in ale calculatoarelor
...dar am reusit sa caut pe google ce sa fac si a mers instalandu-mi Malwarebytes Anti-Malware folosind :http://download.bleepingcomputer.com/malwarebytes/mbam -setup.exe
Deci, sper ca am scapat, intr-adevar (mie mi se pusese si iconita cu el)
A patit cineva asa ceva (se numeste rogue Antivirus 2009, rogue=derbedeu, in engleza)?
Stie cineva ceva mai mult despre el, mai sunt si alte metode de a scapa de el? -
7 Ian 2009, 02:03...ba da, am Nod 32 2,5 care se updateaza in fiecare zi, dar uite ca degeaba. O sa incerc sa caut un antivirus mai puternic, ce sa zic.
...cand am dat un Google search am vazut ca si altii au avut asa probleme cu rogue Antivirus 2009, si ca au existat asa si 2008 etc
...eu v-am spus ca sa stiti. Si pentru ca si eu vroiam sa stiu mai multe despre el (banuiesc ca e un virus deghizat in acest "Antivirus 2009", dar de care? ...unii l-au catalogat "rogue" care nu stiu exact ce presupune...). Tu stii cumva ceva mai multe? emoticon_plin_de_speranta
Înapoi la: Forum » Tehnologie