free sms

•  
    • 224 mesaje
    18 Mai 2004, 16:29
    0 0
    evelooooorr!
    stiti vreun site pt free sms catre alte tari?
    pt romania eu folosesc xnet.dar am nevoie sa trimit in grecia.candva era mailsurf,prin care trimiteam sms si scrisori gratis oriunde in lume,dar nush ce s-a intimplat,cred ca au restrans serviciile gratuite.
    va pup!
  •  
    • 727 mesaje
    18 Mai 2004, 19:18
    0 0
    Eu mai stiam ca la www.sms.ac se pot trimite sms-uri in afara, dar nu l-am mai incercat de mult, asa ca nu stiu daca mai e gratis.
    Am inteles ca trimiti sms-uri in tara prin xnet..e acelasi lucru cu myx? Oricum acolo poti trimite numai pe connex. Pt Orange stii vreun site?
  •  
    • 248 mesaje
    19 Mai 2004, 12:40
    0 0
    Cred ca se referea la myx de unde poti trimite si pe Orange, sa stii, dar ai doar 3 sms-uri gratuite pe zi. Restul le platesti!
  •  
    • 224 mesaje
    19 Mai 2004, 17:00
    0 0
    da,e adevarat,3 sms pe zi ,nu conteaza orange or conex.
    ai eu stiam de smsac dar nu pricep absolut deloc cum sa ma fac membru.imi poate explica cineva?thanx
  •  
    • 224 mesaje
    19 Mai 2004, 17:44
    0 0
    uite chiar acu sunt pe sms.ac
    am reusit sa ma inregistrez,dar mesajul pe care am vrut sa-l trimit nu s-a dus nicaieri....zice aici ceva de nush ce credite si grup de prieteni carora sa le trimiti sms....dar sincer nu pricep nik
    oi fi io asa redusa?
  •  
    • 224 mesaje
    19 Mai 2004, 18:05
    0 0
    hai ca incep a ma descurca...
    cica sa activez telefonul
  •  
    • 112 mesaje
    19 Mai 2004, 23:32
    0 0
    eu trimit de pe www.fonetastic.com shi de pe www.1rstWap.Com

Alte site-uri cu sms-uri gasitzi aici cu descrierea lor:
    http://www.gsmland.ro/sms/index.html

sper sa va fie de folos.
    Thena
  •  
    • 224 mesaje
    20 Mai 2004, 16:17
    0 0
    thena,astea merg si pt sms afara?
  •  
    • 112 mesaje
    20 Mai 2004, 19:37
    0 0
    eu trimit de pe cele doua pe care le-am mentzionat de mai bine de un an sms-uri unor prieteni din egipt,canada, spania

la http://www.gsmland.ro/sms/index.html
    sunt mentzionate mai multe site-uri de unde se pot trimite sms-uri shi se face shi o descriere (numar de sms-uri ce se pot trimite, conditzii, iar avand in vedere ca multe sunt site-uri straine.. cred ca se pot trimite shi in strainatate)
    Thena
  •  
    • 9835 mesaje
    21 Mai 2004, 09:11
    0 0
    smspop este extraordinar de rapid si simplu de folosit.
    La http://www.smspop.com/ vei gasi un programel f. mic pe care il poti downloada gratis, si cu ajutorul caruia poti trimite 5 sms-uri gratuite. Din pacate, doar atat, pentru ca pentru restul se plateste, iar:

"The following countries have been blocked from access to the smspop payment system due to high levels of fraud:

Romania Bulgaria
    Indonesia Turkey
    Algeria Albania
    Nigeria Morocco
    Egypt Pakistan
    Macedonia"
  •  
    • 224 mesaje
    30 Mai 2004, 17:55
    0 0
    pai donna tu zici ca romania e blocata...
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    31 Mai 2004, 16:30
    0 0
    http://www.phg.ro/ringtones/index2.php
    e gratuit si e incercat
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    31 Mai 2004, 16:31
    0 0
    si merge si in alte tari
  •  
    • 9835 mesaje
    1 Iun 2004, 11:54
    0 0
    flaviana, din romania nu se mai accepta plata altor SMS-uri in afara celor 5 gratuite primite initial si pe care le putem folosi fara restrictii.
    Adica: dupa ce epuizezi cele 5 SMS-uri gratuite, nu poti cumpara credite.
  •  
    • 9835 mesaje
    1 Iun 2004, 12:07
    0 0
    avy, multam, e super-tare serviciul sms de care ne-ai spus! L-am incercat si merge foarte bine!
    Nu necesita subscriere, si se poate trimite un numar nelimitat de sms-uri!

MARFA!
  •  
    • 1026 mesaje
    2 Iun 2004, 23:44
    0 0
    Tu, Avy, saru'mana si eu pentru website-ul ala, ca de cand ma chinui sa gasesc si eu ceva mai convenabil!!!!!!! Am tot avut nspre mii de variante si s-au dus... Am ramas cu www.sms.ac care nu ma lasa sa trimit mai mult de un mesaj pe zi! Simteam ca innebunesc!
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    3 Iun 2004, 10:00
    0 0
    Simpatice sunteti!
  •  
    • 1026 mesaje
    3 Iun 2004, 20:26
    0 0
    hehehhe! E comedie cu sms-ul asta, am folosit website-ul asta acum sa ii trimit mamei un mesaj si imi scrie ceva in germana, limba de care eu HABAR NU AM!! (Der Versand von SMS-Botschaften nach ist nicht freigegeben!
    Ihre Botschaft wurde nicht gesendet.) Ma sparg de ras, poate nu a ajuns. Mi-e putin teama pentru ca cere acolo la al doilea spatiu sa pui numarul tau cu 4 in fata (care se pune pentru R, eu nu am numar de Romania Sa vezi ce o sa imi dau una in cap de nervi daca nu merge , ca tare mult imi place ca pot trimite cate vreau eu...
    Am pus acolo tot numarul mamei. Daca nu am facut bine, sa imi spuneti si mie, va rog frumos si ce as putea face tinand cont ca nu-s din Romania.
    Oricum avy esti o fata bestiala
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    4 Iun 2004, 09:48
    0 0
    Oana,
    De pe acelasi site mi-a trimis mesaj(care a venit instantaneu) un prieten din italia, deci la nr de telefon a pus codul italiei.Merge si daca nu esti in Romania(si nu pui codul +4).
    O zi buna
  •  
    • 1026 mesaje
    4 Iun 2004, 17:45
    0 0
    Aha! ok, deci pun codul tarii mele plus nr meu de telefon. Am crezut ca nu merge decat daca esti din Romania pentru ca zicea sa pui 4 in fata. Dar probabil ca era ca un exemplu.
    Mersi mult! acum sunt luminata