imprimanta...

•  
    • 247 mesaje
    10 Oct 2008, 18:03
    0 0
    am incarcat cartusul negru in urma cu 2 sapt... (imprimanta HP F380)

initial imi scotea pagina alba... acum a inceput sa scoata un rand da, doua nu, trei sterse si tot asa...
    ce as putea sa i fac?
    sa dau cu spirt/ parfum pe "chestiile alea aurii" ? sau risc sa o stric...
    am nevoie sa printez ceva urgent, asa k n am prea mult timp la dispozitie ca sa o duc la reparat, sa chem pe cineva
    multumesc
  •  
    • 649 mesaje
    11 Oct 2008, 16:26
    0 0
    Posibil cartusul sa fie stricat, si asta ar necesita inlocuirea lui cu unul nou!

Cel mai bine mergi la un centru unde repara imprimante!
  •  
    • 2778 mesaje
    11 Oct 2008, 21:05
    0 0
    Ori il duci la curatat la un centru specializat ori cumperi un cartus nou.Cartusul tau e uscat
  •  
    • 4 mesaje
    18 Oct 2008, 22:41
    0 0
    si eu am probleme cu imprimanta--s-a terminat cartusul original, am cumparat altul si nu mi-l primeste, impimanta este EPSON, ce sa fac?
  •  
    • 10 mesaje
    20 Oct 2008, 11:12
    0 0
    nici-ntr-un caz cu parfum sau altele,doar cu alcool isopropilic ; ai atins cu mìna duzele de jet (e vorba de placuta metalica din partea inferioara a cartusului);pune putin alcool ìn ceva ceramic,curat si pune cartusul cu partea cu pricina ìn alcool,2-3 ore dupa care probezi;daca nu lucreaza bine,repeti.Cu ceva ce nu lasa scame,cu putin alcool ,poti sterge si punctele de contact (alea aurii de care spuneai).Ai grija de unde-l apuci. Daca n-a stat prea mult uscat, va merge.Succes.
  •  
    • 10 mesaje
    20 Oct 2008, 11:17
    0 0
    Cìt despre Epson, daca ai luat acelasi model de cartus si nu merge (e ciudat ! ) ìti recomand sa reinstalezi imprimanta.Succes.
  •  
    • 10 mesaje
    20 Oct 2008, 11:20
    0 0
    Epsonul are o particularitate: fiecare cartus are ìncorporat un microcip de protocol (de asta ti-am spus sa faci reinstalare ).
  •  
    • 4 mesaje
    24 Oct 2008, 21:12
    0 0
    multumesc, am sa incerc.va tin la curent.