ajutati-ma,va rog mult!

•  
    • 49 mesaje
    23 Sep 2008, 23:33
    0 0
    trebuie sa incep facultatea si o sa stau in camin.vreau sa imi cumpar pc dar nu stiu....sistem desktop sau laptop?mi-ar conveni mai mult laptop pt ca atunci cand as pleca acasa l-as lua cu mine,sa nu mi se umble in el....dar am inteles ca nu ar fi prea bune.ca sunt de calitate proasta,se strica repede?asa este?ce sa fac?ce sa aleg?
  •  
    • 97 mesaje
    23 Sep 2008, 23:47
    0 0
    eu am laptop si sincer mie imi place ..uite ca laptop asus sunt bune ..sfat pt tineaca vrei sa-ti cumperi pc sau laptop ia cu tine un baiat care se pricepe la calculatoare care sa te ajute sa-ti iei configuratia care iti trebuie !chit ca ii faci cinste cu o pizza dar macar iti iei ceva calitativ!daca nu ai cine stie ce bani mai bine cumpara un pc si nu laptop dar sa mergi cu cineva si nu te uita dupa oferte ci sa iti iei ceva care sa te tina !sper ca ti-am fost de ajutor.pup si cumpaarturi placute
  •  
    • 49 mesaje
    23 Sep 2008, 23:51
    0 0
    merci pentru sfaturi.partea haioasa e ca eu voi merge acasa o data la 2 saptamani si voi fi nevoita sa iau pc cu mine.iti dai seama ce ar insemna ca iau desktop-ul cu mine?in camin nu il pot lasa,s-au intamplat prea multe!dar il ai de mult?bateria te tine?
  •  
    • 2778 mesaje
    24 Sep 2008, 01:00
    0 0
    Laptop normal. Mai ales ca acum nici nu prea sunt diferente de pret intre sistemele desktop si laptopuri.
    Desktopul e mai comod dar asta cand il ai acasa. Iti poti pune un monitor mai mare,te uiti la un film.In rest nu vad alt atu.
    In situatia data cel mai convenabil e sa te orientezi spre laptop.Ca sa nu mai zic ca la camin nici nu prea ai loc unde sa pui desktopu,poate vor si colegele tale sa isi aduca.In fine..nu e niciodata suficient loc intr-o camera de camin.
    Cele mai rezistente sunt de la HP si Toshiba.Cele mai ieftine sunt de la Fujitsu Siemens si Asus.
    Uita-te pe softpedia ca sunt pareri destule pe acolo
  •  
    • 3036 mesaje
    26 Sep 2008, 05:27
    0 0
    laptopul este o optiune foarte buna pentru un student.

insa...

nota bene: posibilitatea de a upgrada laptopurile este mai redusa decat cea de upgradare a desktopurilor.

de aceea, nu te multumi cu un laptop care doar sa-ti acopere nevoile de moment, ci ia-ti unul care sa fie mai performant de atat, altfel peste mai putin de un an vei constata ca e complet depasit dpdv hard si soft.