un cont nou

•  
    • 199 mesaje
    3 Aug 2008, 12:19
    0 0
    mai pot creea un cont nou fara sa ma duc la control panel? pentru k pur si simplu calculatorul meu e varza si nu mai imi merge aproape nimic( am mai scris undeva) : pe mess nu pot sa vad ce scriu si nici ce imi scriu ceilalti, nu pot sa vad clipuri pe youtube, nu imi merge nici un dc, nici Search'u ( si nici microsoft word( care cred k e din vina mea). deci mai pot creea un cont nou fara sa ma duc la control panel? pentru k... sper macar ca pe asta(nou') sa mearga. ( HELP!HELP! MULTUMESC ANTICIPAT!
  •  
    • 199 mesaje
    3 Aug 2008, 12:23
    0 0
    aa.. si inca ceva! mai am niste programe necunoscute in calculator: Replay Converter, RhapsodyPlayerEngine, UltraISO. v- as fi tare recunoscatoare sa ma ajutatzi. va pup!
  •  
    • 46 mesaje
    4 Aug 2008, 13:13
    0 0
    Incearca sa faci ordine prin pc tau,dezinstaleaza ce nu folosesti,da-i un scann de virusi,sau reinstaleaza windowsul.Ptr mess,pune-l din nou.
  •  
    • 199 mesaje
    4 Aug 2008, 18:00
    0 0
    cica nu sunt virusi. am Ad-Aware SE Professional, EMCO Malware Destroyer, NoAdware... curatenie d'asta prin calc( cu stersu' prgramelor care nu sunt necesare) fac o data la o luna si mie frica sa nu fi sters ceva necesar din C
  •  
    • 199 mesaje
    5 Aug 2008, 15:25
    0 0
    uff..deci nu numai k nu imi merge nici un dc, nu imi merge nici un altfel de program de acest gen. nu merge, adica toti pot lua de la mine din calculator nu mai eu nu pot sa iau din al altora. dau pe search, nu apare nimic, dau dublu click pe ei si apare connecting, nimic mai mult.
  •  
    • 199 mesaje
    5 Aug 2008, 15:29
    0 0
    [15:27:57] Daca vrei sa downloadezi dupa hubul dchub.ro trebui sa setezi nick de forma: ![dchub.ro]NumeleTau Mai multe informatii cum sa faci tasteaza in mainChat +vip

dar eu am nick de forma asta.