ADMINISTRATOR FORUM

•  
    • 594 mesaje
    1 Aug 2008, 14:51
    0 0
    Nu vi se pare absolut anormal:
    - ca asa cum v-ati creat contul, NU vi-l puteti sterge daca doriti?
    - ca s-au sters postari despre diverse subiecte iar prin aceeasi metoda nu se pot sterge, la cerinta utilizatorilor, anumite postari?
    - ca utilizatorii nu dispun de optiunile de baza(stergere, feedback din partea administratorului, fara sa mai vorbim de optiunile de care membrii cu vechime pot sa beneficieze; acestea se intalnesc doar in "forumurile cu greutate")
    - ca ADMINISTRATORUL nu raspunde la mailuri - feedback?

E necesar ca utilizatorii sa injure sau sa deschida subiecte exotice ca administratorul sa-si faca aparitia?

"Traim in Romania..." Mircea stie despre ce vorbesc...
  •  
    • 594 mesaje
    5 Aug 2008, 11:12
    0 0
    Hello?!
  •  
    • 609 mesaje
    11 Aug 2008, 16:58
    0 0
    aceleasi intrebari le am si eu, vreau sa mi sterg contul asta, nu pot intra nici macar pe mailul eva....de ce? cum fac sa sterg contul asta....help pls!!!!
  •  
    • 129 mesaje
    22 Sep 2008, 12:55
    0 0
    Se pare ca stergerea contului de catre utilizator e momentan imposibila. Optiunile utilizatorului de a-si administra contul creat pe acest forum sunt limitate. Well, intrebarea e "de ce"? Logic, e destul doar sa privim aceasta idee: ce vor cel mai mult forumurile sa detina? Membrii! Rezulta ca ii lasi pe utilizatori sa se inscrie, le dai cat mai putin control asupra contului, nu ii lasi sa si-l inchida, ei isi fac conturi alternative, rezulta si mai multi membrii! Hooorai! Mission accomplished!
    Intr-adevar, aici sunt oameni de calitate, dar ar fi interesant ca si administratia forumului sa fie de calitate.