pentru netulescu_bogdan
-
0 0Salut! Bogdan, am o mare problema, as vrea numarul tau de telefon pe privat sa vad dc poti sa ma ajuti. Merci, astept un raspuns de la tine!
-
hai ca nu vreau sa te haituiesc, pe bune
deci uite cum sta treaba: e vorba de yahoo mess... mi'a fost sparta parola de catre un idiot pe care nu il cunosc ... mi'a trimis instant message, a zis ca mi'a luat ID'ul de la o prietena de'a mea din lista de messenger si a inceput cu vrajeli ... i'am zis ca'l bag pe ignore si a zis ca o sa;mi para rau ca imi sparge contul si ca o sa am probleme ..
So, cam asta s'a intamplat, nu'mi mai pot utiliza contul de yahoo ... Problema e si mai mare pentru ca nu mai pot utiliza login.yahoo.com , am encrypted, adica nu'mi mai pot face niciun cont de yahoo, cu niciun fel de nume ....
Cred ca am vorbit in 2 peri insa situatia ma exaspereaza , poate ai mai auzit de asa ceva si ma poti ajuta .
Am trimis un mail la Yahoo Costumer Service Care insa nu mai pot verifica dc imi trimit reply inturcat nu mai pot utiliza contul. Astept un raspuns, multumesc -
Bogdan, multumesc mult pentru faptul ca te'ai informat si ai incercat sa ma ajuti! In cele din urma am reusit sa'mi creez un nou cont yahoo, m'a ajutat cineva mai pe domeniu insa sunt foarte nemultumita de faptul ca nu mi'am putut recupera vechiul cont ... O sa incerc si varianta ta
N'am cuvinte pt persoanele care se ocupa cu asemenea porcarii , spargere cont and co ...
Inca o data, multumesc pentru ajutor