astept raspuns de la EVA.RO
-
0 0stimate domnule administrator(e) am trimis cred 3 emailuri rugindu-va frumos sa ma ajutati cu ceva acolo vam explicat despre ce este vorba .dar pot sa va mai scriu o data .am facut o gresala grozav de mare ca atunci cind m-am logat am facut-o cu numele real din nestiinta .am scris si motivele de ce va implor sa stergeti postarile mele si numele nu cred ca pt. dumeavoastra ar fi o pierdere prea mare dar pt. mine este ..nici nu gasesc cuvintul potrivit sa scriu ce se pote intimpla. am scris si repet sunt o bunica care a pus mina si ea pe taste si mi-am varsat durerea. acuma regret .va rog sa ma rezolvati intr-un fel .va multumesc
-
Doamna Ana, ca sa stergeti postarile,mergeti la fiecare mesaj scris de dvs. ,dati click pe editeaza ,stergeti mesajul lasand doar un punct,o litera ce vreti d-voastra.Apoi dati click pe trimite.Ce ati scris inainte va disparea si va ramane punctul sau litera dupa caz.
Poate insa va ajuta adminul cu stergerea mesajelor. -
dragele mele sa dea cel de sus sa aveti tot ce le doresc eu copiilor mei din suflet va multumesc si pt. sfat si pt. nr.telefon .speram, ma rugam ca o sa vada cineva mesajul meu .sunt sigura ca voi ati inteles perfect disperarea mea eu inca mai sper ca cineva de la EVA .RO sa citeasca emailurile sau macar acest mesaj miine o sa urmaresc dupa masa ce se intimpla sau daca nu voi da telefon .dumnezeu sa va dea sanatate.va promit ca o sa revin sa va spun de ce sunt asa disperata.
-
dragele mele am incercat acuma dar la acel numar imi cere interior o sa mai incerc si miine poate la ora asta nu mai este nimeni acolo . dar interior (adica nr.de interior)nu am de unde sa stiu. doamne ce nepriceputa sunt .poate ca totusi pina la urma voi reusi cumva .sa aveti o noapte linistita.
-
Doamna Ana am gasit 2 adrese de email .Daca nu primiti raspuns poate incercati sa le scrieti celor 2 doamne jurnalist si sa le rugati sa va ajute ca mesajul d-voastra sa ajunga la admin.
Persoana de contact: Materiale de presa potrivite profilului Eva.ro vor fi primite de:
Sanatate si Social
Alina Bleaja
Jurnalist
Telefon: 031 80 57 784
E-mail: alina_bleaja@imedia.ro
Lifestyle
Roxana Totolici
Jurnalist
Telefon: 031 80 57 784
E-mail: roxana.totolici@imedia.ro
PS.sper totusi ca sa va fi rezolvat problema.Daca inca nu,succes. -
http://www.eva.ro/forum/search.php
Folositi link-ul asta. in casuta de sub "Autoarea mesajului" introduceti numele folosit aici. Ajungeti la o lista cu patruzeci si un pic de postari. Le cautati pe toate si alegeti casuta "Editeaza" de sub mesaj. Stergeti ce ati postat si lasati in loc un punct, o litera, o virgula... orice. Apoi selectati "Trimite". Mesajul va fi inlocuit.
Succes! -
dragele mele si dragii mei care ati raspuns la apelul meu cu acel telefon AM REUSIT nici nu stiti cit sunt de bucuroasa , am vorbit cu o domnisoara foarte amabila care pe loc si neconditionat mia inteles problema va multumesc din suflet si o sa revin ca am promis cu mult respect pt. voi bunicuta
-
am revenit sa va dau o explicatie asa cum am promis.nestiind cum sa ma loghez am facut tot ce mi se cerea sa scriu .gresala capitala pt. ca traversam o perioada critica pt.fam.mea (mai corect a fetei mele)dar lucrurile au revenit la normal (sper sa fie asa)si era vorba de cel mic si eu puteam sa stric tot .daca vedea cineva din fam. desi tot era adevarat dar eu am crezut ca varsindu-mi amarul o sa-mi fei mai bine .dar brusc am realizat ca pot distruge tot cu postarile mele .nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu .voi dragii mei a-ti fost salvarea mea voi m-ati indrumat ce trebuie sa fac .si asta am si facut am sunat si mau ajutat .multumesc pt.acele adrese am vorbit la telefon cu una din acele jurnaliste .am scris adresele ca nu se stie ce prostie mai fac(doamne fereste) va doresc tot ce le doresc copiilor mei multumesc