Task Manager

•  
    • 5304 mesaje
    15 Iul 2008, 14:00
    0 0
    Buna,

Bogdane, sau cine mai stie, Houston, i have a problem.

Nu mai am "task manager", nu mai am "run", nu mai am multe chestii deoarece compul imi spune ca nu mai imi da voie administratorul, adica EU. :o

"Task manager has been disabled by your admin"

Am cercetat compul cu superantispyware si mi-a spus ca am niste adware tracking cookie si vreo 2-3 viermi.

Mi s-a setat si o "homepage' ciudata la explorer pe care, binenteles ca nu ma lasa s-o schimb, dar cel mai rau ma "doare" ca nu mai pot folosi meniul "run" cu care as fi rezolvat o parte din probleme.

Mai mentionez ca ieri m-a mancat in partea dorsala sa instalez Free Registry Cleaner de la AML si sa-l si rulez. E posibil sa fi facut vreo prostie, avand in vedere ca i-am zis sa stearga tot ce gaseste?
  •  
    • 5304 mesaje
    15 Iul 2008, 15:19
    0 0
    "Saracia" aia de Registry Cleaner e de pe un CD dintr-o revista de specialitate.

Se pare ca a fost, totusi, un virus luat de fiica-mea prin intermediul yahoo messenger, virus care iti schimba home-page-ul si iti blocheaza/anuleaza o gramada de comenzi, si care se cheama :

Worm.IM.Luk.A / Worm.IM.Sohanat.B, Yahoo Messenger worm

Am gasit pe softpedia o solutie sa scap de el si se pare ca a functionat, asa ca v-o recomand si voua.

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=226500

PS: Bogdane, momentan am BitDefender Home Edition, dar se pare ca viermele n-a avut nicio greazta sa treaca nestingherit de el.

Si nu, nu mai mergea nici comanda "widows+R" nici alta, imi spunea ca adminul mi-a luat toate drepturile.
  •  
    • 5304 mesaje
    15 Iul 2008, 16:49
    0 0
    Hmmm, si zici ca Avira e mai bun? Ca am observat ca l-a mai recomandat cineva, in alta parte.
  •  
    • 278 mesaje
    15 Iul 2008, 17:43
    0 0
    .