BOGDAAAN,AJUTA-MA TE ROG

•  
    • 367 mesaje
    21 Iun 2008, 21:59
    0 0
    buna,sunt disperata de nervi
    am instalat Windows Vista Service Pack 1 SP1
    de ce si cum ,nu ma intrebati ca nu stiu.oricum,sigur nu-mi trebuia.
    nu mai am sunet.MUT
    mesajul e urm.
    Bluetooth Hands-Free not configured
    an appication attempted to use bluetooth hands-free.use the bluetooth setup wizard to configure a different hands-free device
    am instalat eu, in leptop, un bluetooth,ptr ca am internet de pe telefon prin gprs, asta mai demult cand aveam si sunet
    va rog ajutati-ma cu un sfat
  •  
    • 278 mesaje
    21 Iun 2008, 22:38
    0 0
    .
  •  
    • 367 mesaje
    22 Iun 2008, 12:44
    0 0
    buna,multumesc mult ptr raspuns
    deci,am un HP pavilion dv 6723el Notebook
    am intrat pe pagina hp la software si driver.acuma descarc Realtek High Definition audio driver.dureaza vre-o 2 ore cu gprs
    sper ca e ceia ce mi-ai zis tu ptr.ca vad,ca mai e si driver chipset.
    uitandu-ma in programe am vazut ca am si eu Realtek da poate o fi vb de altceva,poate ma lamuresti tu.
    oricum,mersi mult pr raspuns,muncesc undeva in muntii alpi unde chiar nu am pe nimeni sa ma ajute
  •  
    • 367 mesaje
    22 Iun 2008, 13:30
    0 0
    mersi mult Bogdane
    daca cumperi laptop cu Vista din Italia nu-ti da nici un CD...sau cel putin asa am patit eu
    e clar ca nu ma pricep deloc si probabil ca o sa-mi mai cante laptopu cand voi veni in bucuresti,,,in toamna.
    descarc,descarc,,,instalez..si cine stie,poate o nimeresc
    multumesc
  •  
    • 367 mesaje
    22 Iun 2008, 22:14
    0 0
    Bogdaaaaan, am reusit.esti un înger
    am descarcat REALTEK AUDIO si merge.
    multumesc mult,stiam sigur ca esti singurul de pe forumul asta care ma poate ajuta cu adevarat
    multumesc
  •  
    • 3548 mesaje
    29 Iun 2008, 11:38
    0 0
    nu se mai da pachetu' cu c.d.; care va sa zica, tre' sa iti salvezi tu pe 1 d.v.d. tot, altfel TI SE PIERDE LICENTA -cum am patit eu.