HOnda versus mertan

•  
    • 10876 mesaje
    9 Mai 2008, 19:03
    0 0
    so
    O honda care nu se comercializaeaza in europa momentan, gasita pe calea calarasilor la prestige cars.Coupe, 4 locuri, arata de paralizezi, performante remarcabile.
    mertan, clasa E, mai de familie, dotat cam standard.
    Ce sa aleg?
    Honda e net superioara din punctul de vedere al dotarilor si performantelor.
    Dar mertanu e mertan tata.
    So......
  •  
    • 1144 mesaje
    10 Mai 2008, 13:35
    0 0
    Eu sunt fana Mercedes, asa ca asta as alege.
  •  
    • 1555 mesaje
    10 Mai 2008, 22:19
    0 0
    Eu as opta pt mercedes E, mai ales dc ai si o familie sau urmeaza sa'ti intemeiezi una .. arata demential, model clasic, eleganta, putere .. dc mai iei si pe alb, coupe, mama, mama
    In schimb e mai rau cu optiunile, dc zici ca e standard ... nu stiu , grea decizie mai ales ca e vorba si de o caruta de bani succes
  •  
    • 988 mesaje
    11 Mai 2008, 01:01
    0 0
    Honda, of course

offtopic, una din reclamele mele preferate:

http://www.youtube.com/watch?v=ZXf5UUnLzwQ
  •  
    • 5941 mesaje
    15 Mai 2008, 12:08
    0 0
    figuri!
    ia mertul daca are aer conditionat si ABS (asta e minimul in mintea mea, restul sunt mofturi).
    "performantele" hondei te ajuta pe autobahn, prin jermania, nu pe A1 sau A2 printre oi, vaci, radare, prin romanica
    La mine o masina e o chestie simpla, care trebuie sa mearga absolut de fiecare data cand ma urc in ea, nu o chestie cu o electronica cu procesoare mai rapide decat am pe laptop cu sanse mari de a da chiftele intr-o zi ploioasa cand ai mai mare nevoie de masina.
    Daca si mertul este nou (si banuesc ca il iei din reprezentanta) baga-te pe mert!
    parerea mea conteaza!

PS: daca ar sti fanii AUDI ca ultimele modele nu au fire intre contactul de la frana si becuri ci un procesor si un BUS de informatii care aprind ledurile alea, si cat costa toata instalatia, cred ca si-ar lua toti dacii 1300
  •  
    • 10876 mesaje
    15 Mai 2008, 20:31
    0 0
    Hondi, mertanu e normal o masina de fitze.dar modelu ce-l alesei, era ok ca si masina de familie.
    numa ca am platit casco zilele trecute la renou meu.si i-am povestit lu nenea de mertan.Ma costa 3000 euro pe an-casco, asigurarea obligatorie si impozitu.
    nu stu daca-mi permit.
    Momentan ramin cu renou si dupa ce-mi termin hogeacu si am si parcare, mai vorbim
    sarna la toata lumea