iPOD Nano

•  
    • 1144 mesaje
    5 Mai 2008, 16:21
    0 0
    Oameni buni, am si eu o nelamurire cu un iPod Nano, in sensul ca ma depaseste total. De fapt, niciodata nu m-am inteles prea bine cu produsele Apple. L-am primit cadou, insa am impresia ca e prea greu pt creierul meu. Are o carticica minuscula, in engleza, cu niste explicatii foarte generale. Am cautat si pe net un ghid de instructiuni, dar nici asta nu e atat de amplu, si e numai in engleza (ceea ce ma enerveaza la culme, pt ca nu inteleg de ce reprezentanta Apple de la noi nu are explicatii si in romana). Care aveti asa ceva, ma puteti lumina si pe mine, va rog? Recunosc, nici nu prea am rabdare sa stau sa-l bibilesc,sa aflu ce si cum...
  •  
    • 6557 mesaje
    5 Mai 2008, 20:58
    0 0
    mie mi se pare destul de simplu de utilizat
    ce nu-mi place e ca nu poti copia de pe el in calculator
    in rest e ok
  •  
    • 1144 mesaje
    5 Mai 2008, 23:50
    0 0
    Ai cumva un ghid mai complex in romana? Am gasit unul in engleza, e ceva mai bine facut, asa ca o sa ma pun sa-i deslusesc misterele. Eu nu am rabdare sa stau sa-l dibuiesc. Imi trebuie mura-n gura
  •  
    • 6557 mesaje
    7 Mai 2008, 18:30
    0 0
    nu am..imi pare rau...l-am luat de acolo...
    exista insa reprezentanta Apple si in Bucuresti poate te ajuta ei cu unul tradus..

ai mai multe informatii aici http://www.apple.ro/ro_/support/
  •  
    • 58 mesaje
    9 Mai 2008, 17:26
    0 0
    e f simplu de utilizat, gasesti informatii pe site-ul lor www.apple.com si in romania au si reprezentanta numita ISTYLE, e pe b-dul natiunile unite. personalul te poate ajuta, daca iti este mai aproape ii gasesti si la baneasa shooping mall. eu sunt indragostita de apple, am laptop macbook, 3 ipod -uri, 2 pt masini si unul pt sala si Iphone, f functionale si simplu de utilizat create special pt americani care dupa cum se stie sunt mai comozi din fire.
  •  
    • 1144 mesaje
    9 Mai 2008, 20:58
    0 0
    Evelor, multumesc pt ajutor. Azi am stat sa-l descopar mai bine, nu e asa greu pe cum mi s-a parut la prima vedere. Dar, cu toate astea, tot nu ma omor dupa Apple Eu l-am primit cadou de la o ruda care mi l-a adus din America, dar am crezut ca mi l-a adus incomplet, ca am cam ramas putin masca atunci cand am vazut ce ghid de utilizare are in dotare Noroc cu astea pe care le-am mai gasit pe net.