Telefon cu doua cartele SIM?
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
26 Apr 2008, 13:190 0Evelor, am si eu o intrebare. Nu prea sunt la curent cu noutatile, asa ca poate intrebarea mea e aiurea rau. Vroiam sa stiu daca la noi exista vreun telefon mobil care sa suporte doua cartele deodata. Adica am o cartela Vodafone si una Orange. M-am saturat sa tot umblu cu telefoane dupa mine, eu nu ma omor nici cu unul, dar cu doua...Asa ca as vrea un telefon in care amandoua cartele sa fie activate mereu, adica sa pot fi sunata oricand pe oricare dintre numere.
Astept raspunsurile voastre si multumesc
-
26 Apr 2008, 20:57incearca link-ul de mai jos
http://www.alex-gsm.ro/produse/telefoane_noi/cect_dual_sim-1-21.htm
am colegi care au cumparat de la tipul asta si sunt multumiti -
30 Apr 2008, 10:31Si eu sunt multumita.Nu e un nume cunoscut insa am doua baterii care tin cate 5 zile,incarcator pt baterie separat si incarcator pt tel,se aude f bine,stochez melodii intregi si f multe,camera acceptabila(foto si vide
,ecranul nu se zagarie usor,2 posibilitati de manevrare(touch screen sau tastatura) si avantajul cel mai mare E UNUL SINGUR SI NU DOUA deci e mai usor. -
30 Apr 2008, 18:27Marinna, tu ce telefon ai? Pioneer? Eu ma gandesc sa mi-l iau pe Samsung, ca se pare ca e singura marca mai cunoscuta care are dual sim. Mi-e sa nu iau teapa cu celalalt. Dar sa vad, ma mai gandesc putin. In principiu, raman la Samsung, insa as fi vrut si alta marca, pt ca acum am un Samsung aproximativ la fel (si glisant, si de aceeasi forma si grosime etc).
Înapoi la: Forum » Tehnologie