Aparatul foto digital
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
20 Apr 2008, 11:280 0Buna tuturor.
Va rog mult ajutati-ma sa aflu ce ar trebui sa stiu la achizitionarea unui aparat foto digital!
Doresc sa-mi achizitionez unul dar din pacate nu stiu ce "caracteristici" ar trebui sa aiba.
Multumesc mult. -
21 Apr 2008, 17:00buna......cam cati bani esti dispusa sa cheltuiesti?eu aveam aceleasi dileme cand voiam sa mi cumpar.....pana la urma am agsit ce voiam si l am si primit cadou...e un canon 570IS si este super......are stabilizator de imagine adica suprinde imaginea chiar daca te misti...scoate extem de clar....are 7.1 megapixeli dar sa nu te lasi inselata de ideea ca megapixelii inseamna claritatea imagini pt ca nu e asa....megapixelii st de fapt cat de mare e imaginea cand o scoti...conteaza si asta dar claritatea imaginii tine de lentilele care st folosite pt aparat.......eu m am documentat f mult ca sa mi iau ceva extrem de bun. intr adevar, acest model canon este putin cam scump...vreo 7-8 milioane in tara eu l am primit din strainatate cadou........ti as recomanda tot canon...stiu ca st modele mai ieftine tot de la conon si st intr adevar de calitate......o alta firma foarte buna este OLYMPUS.........aparatele foto st de o calitate foarte buna.....sper sa ti fi fost de folos sfaturile mele!
-
21 Apr 2008, 20:07Siaaa
Iti multumesc foarte mult pentru informatii.
Imi sunt tare folositore, deoarece am cautat in weekend un aparat foto si nu m-am putut decide la unul anume. Am vazut un fuji extrem de dragut (stiu ca nu "dragalasenia" este prioritara
6 megapixeli, zoom optic si digital, sincer nu mai retin daca avea sau nu stabilizator optic....era in jur de 6 mil.
Am intrebat in stanga si-n dreapta si am auzit pareri destul de ok legate de fuji.
Multumesc mult. -
22 Apr 2008, 11:24daaaaaaaa cred ca e bunutz fuji.........are o colega de a mea si e multumita numai ca la acel pret cred ca gasesti canon si e de o calitate mai buna.......nu ti recomand sony........pt ca face fotografii cam neclare....daca faci pe lab negru sau orice alta optiune decat cea normala fotografiile ies neclare........sa probezi aparatul inainte de a l cumpara...ca sa fii multumita de cum face poze.......si nu te lasa convinsa de unii vanzatori care nu fac decat sa vanda produsul cel mai scump...vezi sa aiba ecranul LCD mare si sa se vada bine si clar ca asa e normal...am vazut cazuri in care vanzatorul incerca sa convinga ca e normal ca pe LCD urile de la aparat sa nu se vada bine
asta e o prostie....Nu te grabi....studiaza piata si mai ales incearca produsul inainte de a l cumpara. te pup...........si da...e bun fuji ca se ocupa de mult de domeniul acesta dar la pretul acela st oferte mai bune......aaaaaa si Benq st bunutze.....
Înapoi la: Forum » Tehnologie