heeelp cum se sparge o parola yahoo???

•  
    • 248 mesaje
    14 Apr 2008, 16:02
    0 0
    tocmai m-am intors de la tribunal! Am bagat divort de un animal care se chema barbatu-meu! suntem casatoriti de un an jumate dar suntem impreuna de 4 ani jum.Avem si un ingers de copil....dar cu toate astea porcul nu se potoleste...dupa ce ca nu stiu cum sa il mai cocolesc, el ce face? are o adresa secreta de yahoo pe care am apucat sa o vad din gresala.cred ca vreo 20 de femei avea in ea si numai una si una.a stat sa le caute cat am fost eu plecata 3 luni de zile in afara, la munca.sa avem cele necesare si sa facem si noi ceva pt copil.

imi spune ca a fost din lipsa de ocupatie si ca din toata abureala asta el s-a imprietenit cu o tarfa de 22 de ani virgina.ea are bani, tot ce ii trebuie dar e musulmanca si e promisa unuia, draq sa-l ia si pe ala!

in fine! am trecut si peste asta...usor usor dupa ce mi-a jurat pe ma-sa ca nu s-a intalnit cu nimeni.dar nenorocitul, a intat in fiecare zi pt ca am avut eu graja unde sa ma uit1

si gata! DIVORT

dar sunt terminata evelor!nu mai pot....ma simt mintita, inselata si umilita....
  •  
    • 396 mesaje
    15 Apr 2008, 22:46
    0 0
    poti sa spargi parola in conditiile in care el a creat contul cu date reale pe care sa le stii si tu cum ar fi nume prenume cod postal si ar mai trebui sa stii sau sa intuiesti raspunsul la intrebarea secreta.cand intrii pe site-ul yahoo acolo jos scrie ceva de genul "i forgot my password" dai acolo pe urma te intreaba o serie de chestii legate de identitate si mai la urma intrebarea de "baraj".dak nimeresti raspunsul ei vor genera o noua parola si astfel vei putea intra in cont.dezavantaje in caz k o sa reusesti:el o sa stie k i-ai spart contul pt k atunci cand o sa vrea si el sa acceseze contul nu o sa mearga deoarece o sa ii dea eroare la parola, poate sa te dea in judecata pt violarea intimitatii k na si asa ati ajuns deja prin tribunale si nu ai sa ai acces la arhiva discutiilor decat dak el a ales sa se salveze discutiile iar tu ai sa intrii in acel cont de pe acelasi calculator de la care a vorbit el