heeelp cum se sparge o parola yahoo???
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
14 Apr 2008, 16:020 0tocmai m-am intors de la tribunal! Am bagat divort de un animal care se chema barbatu-meu! suntem casatoriti de un an jumate dar suntem impreuna de 4 ani jum.Avem si un ingers de copil....dar cu toate astea porcul nu se potoleste...dupa ce ca nu stiu cum sa il mai cocolesc, el ce face? are o adresa secreta de yahoo pe care am apucat sa o vad din gresala.cred ca vreo 20 de femei avea in ea si numai una si una.a stat sa le caute cat am fost eu plecata 3 luni de zile in afara, la munca.sa avem cele necesare si sa facem si noi ceva pt copil.
imi spune ca a fost din lipsa de ocupatie si ca din toata abureala asta el s-a imprietenit cu o tarfa de 22 de ani virgina.ea are bani, tot ce ii trebuie dar e musulmanca si e promisa unuia, draq sa-l ia si pe ala!
in fine! am trecut si peste asta...usor usor dupa ce mi-a jurat pe ma-sa ca nu s-a intalnit cu nimeni.dar nenorocitul, a intat in fiecare zi pt ca am avut eu graja unde sa ma uit1
si gata! DIVORT
dar sunt terminata evelor!nu mai pot....ma simt mintita, inselata si umilita....
Înapoi la: Forum » Tehnologie