e urgent :)

•  
    • 528 mesaje
    25 Mar 2008, 22:54
    0 0
    Va rog sa imi raspundeti care aruncati vre-un ochi pe aici daca stiti ceva masina de spalat ...poate chiar semiautomata sau cumva dar sa fie mai mica si sa si stoarca
    mersic
  •  
    • 9367 mesaje
    25 Mar 2008, 22:56
    0 0
    de fapt ce cauti tu?
    ca n-am inteles bine.
  •  
    • 528 mesaje
    25 Mar 2008, 23:20
    0 0
    O masina de splat pt un apartament mic..care va veni pusa intr-o baie fara quveta. Verisoara mea e ferm convinsa ca nu poate nici cum pune una automata (care are nevoie sa fie legata la apa si la scurgere) asa ca acum cautam una in care sa pui haine, apa si detergent , le scurgi apoi, mai pui o apa pt limpezire si apoi inca una cu alsam de rufe....asa a zis ea ca ii functioneaza masina de acasa de la parinti dar ca are si program de stoarcere.
  •  
    • 9367 mesaje
    25 Mar 2008, 23:37
    0 0
    nu stiu daca se mai gasesc genul de care zici.
    si nu vad care e problema cu alimentarea si scurgerea, se pot trage pe langa perete, nu ocupa spatiu.
    privitor la dimensiuni, o masina automata cu incarcare pe sus nu e mai mare decat una clasica cu storcator, ba cred ca e chiar mai mica, in plus e mult mai comod de folosit.
    eu zic sa masurati exact spatiul disponibil si sa mergeti la un magazin de electrocasnice sa vedeti ce gasiti mai apropiat de dimeniunile respective si cat costa.
    bafta
    dar de ce fara chiuveta? se gasesc chiuvete minuscule, nu ocupa mult spatiu dar te folosesti de ele... eu am vazut un wc de serciciu de vreun metru jumatelungime pe un metru latime, cu wc si chiuvetica mica.
    daca esti din bucuresti, mergeti in valea cascadelor, gasiti acolo de toate la capitolul sanitare si la preturi bune.
  •  
    • 528 mesaje
    26 Mar 2008, 01:35
    0 0
    Mersi
    sa stii ca nu mam gandit la asta ... dar o sa mergem maine la masurat si la cautat de masini automate ...cat de quveta nu stiu daca proprietarul va fi de acord avand in vedere ca ap e in chirie. dar vom vedea
    inca o data mersi mult si noapte bunaaaa!!!
    aaaa...si sa nu va uitati la "The cleaner"
  •  
    • 3036 mesaje
    26 Mar 2008, 18:27
    0 0
    o varianta slim ar avea loc? Samsung F1245AV ar fi o alegere grozava...
    Dimensiuni (cm): 85 x 60 x 45

http://www.kumparaturi.ro/produs/masini_de_spalat_rufe/masina_de_spalat_cu_incarcare_frontala_samsung_f1245av

scoate spatiile goale din link, altfel nu merge

eu am avut masina de spalat automata intr-o bucatarie mica, sub un blat care tinea loc de masa. era conectata la chiuveta, pt apa si scurgere, si totul a fost perfect.
  •  
    • 528 mesaje
    27 Mar 2008, 18:11
    0 0
    Am gasit una cu incarcare pe sus si e si automata mersi mult fetelor si va raman datoare