Foloseste cineva eva.ro free email? Cum?
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
22 Mar 2004, 19:130 0De mai bine de juma de an mi-am facut cont de email la eva, dar nu ma pot loga.
Scrie acolo o ineptie. Cica:
Tasteaza numele si parola pentru a intra in contul tau de mail
Cum adica numele? Am tastat si user name-ul, si numele tot si ce vreti voi.
Nu pot intr. Nu am vazut pana acum cum arata e-mailul eva.
Am scris acum 7 sau 8 luni administratorilor site-ului care au recunoscut ca au o problema si o vor rezolva, dar pauza. Am mai scris si de atunci dar raspuns nu am mai primit.
Si cica ne contacteaza de castigam la concursuri pe emailul eva.ro. Care? ...daca nu ma pot loga!!!!
A, si mi-a facut si un alt cont, dar rezultatul e acelasi. Nu pot intra.
Oare kiar ai astia email pe server sau e o poveste?
Foloseste careva contul de email de pe eva?
Sunt foarte curioasa de raspunsuri, mai ales ca sunt intrigata!
Auzi tu "Tasteaza numele si parola pentru a intra in contul tau de mail" - numele meu nu este casiop!!!!!
Daca aveti cva informatii, imi puteti scrie si la casiopeear@yahoo.com
Asta sigur functioneaza!
O zi buna!
Corina -
23 Mar 2004, 00:23Eu folosesc free email-ul si nu am avut probleme pana acum.La nume eu tastez green si la parola,parola... .Nu stiu de ce nu poti sa te loghezi....
-
23 Mar 2004, 11:19eu folosesc contul de ff mult timp, mai ales atunci cand vreau sa atasez ceva mai mare..sincer, nu stiu de ce nu merge la tine...incearca sa iti faci contul din nou pe acelasi nick si vezi ce ti se spune..
eu una sunt multumita de free mail-u' asta..
bafta -
13 Mai 2004, 03:05draga casiop, nici eu nu pot intra in mailul de pe eva pentru ca am activ un program de securitate Zone Alarm Pro... daca vrei neaparat sa intri in mailul de pe eva dezactiveaza programele de genul asta... si intri in 2 secunde.
-
16 Mai 2004, 23:16am avut si eu de curand aceeasi problema......este de la firewall...cum il inchid pot sa-mi verific e-mail-ul.
Înapoi la: Forum » Tehnologie