Recomandati-mi un meserias

•  
    • 2370 mesaje
    3 Feb 2008, 13:33
    0 0
    Evelor, dati-mi si mie un vecin de-al vostru, un frate, un sot ceva sa ma rezolve si pe mine
    Ca eu pe unde am intrebat, in dreapta si in stanga, nu am gasit pe nimeni care sa se priceapa la asta.
    Vreau sa-mi faca la balcon rame de cornier pe care sa prinda, in loc de geamuri, plasa din aceea solida cu ochiuri mici. Sa se deschida ca un geam normal sau prin glisare.
    Pentru cine nu intelege utilitatea, este ca sa nu cada pisicile de la balcon, dar totusi sa fie aerisit, ca un balcon normal.
  •  
    • 6 mesaje
    3 Feb 2008, 16:42
    0 0
    Gasesti multe firme si idei de amenajari di decoratiuni interioare pe www.renovat.ro ; Poate afli pe acolo vreun mester
  •  
    • 2370 mesaje
    3 Feb 2008, 20:25
    0 0
    Multumesc.
    Mi-am facut cont acolo si astept sa imi trimita autentificarea pe mail, ca sa postez cererea mea pe forum.
    Inca astept recomandari
  •  
    • 2370 mesaje
    7 Feb 2008, 23:19
    0 0
    Si astept.... si astept .........

Nimeni nu stie?
  •  
    • 3036 mesaje
    8 Feb 2008, 09:59
    0 0
    anisia, cred ca se poate gasi o solutie mai simpla si mai ieftina decat cadrul de cornier metalic (care presupune sudura, vopsire, mizerie si deranj). eu as lua in considerare o varianta cu rame usoare, de pvc, pe care sa montezi o plasa rezistenta cu ochiuri mari. exista cornier de pvc, care este de cateva ori mai ieftin decat cel metalic si a carui instalare este mai ieftina si mai rapida (se poate prinde in holzsuruburi).

intra pe forumul site-ului www.misiuneacasa.ro si propune tema de gandire - nu mentiona ideea ta, ci doar problema balcon+pisicute si faptul ca iti doresti o solutie simpla, practica si cu cost moderat. sansele sa ti se ofere atat solutia, cat si meseriasii de care ai nevoie sunt foarte mari.
  •  
    • 2370 mesaje
    8 Feb 2008, 21:11
    0 0
    Sar'mana