Masina de spalat: poliplex sau inox?
-
3 1Si noi, si parintii mei vrem sa ne schimbam masinile de spalat.
In momentul in care taica-meu mi-a spus ca ar prefera o masina cu cuva de inox si nu de poliplex, mi-am dat seama ca si eu gandesc la fel, drept pentru care m-am panicat!
Sa fiu oare la fel de depasita de vremuri ca un pensionar de 66 de ani???
M-am apucat sa caut pe net detalii despre poliplex, ca sa aflu ce este de fapt si ce proprietati are. Nu m-am lamurit, asa ca vin cu jalba in protap la voi, cu rugamintea de a ma lamuri si pe mine:
Ce are (sau ce n-are) poliplexul in plus fata de inox? -
Inoxul este foarte bun, dar scump.
Poliplexul este la fel de bun (vorbesc serios si stiu ce spun), insa mai ieftin. In plus, poliplexul asigura un consum energetic ceva mai mic datorita faptului ca are un coeficient de transfer termic mai redus decat inoxul si pierderile de caldura sunt mai mici.
Iti recomand cu incredere poliplexul! -
poliplex...material folosit la NASA, compozitie ca la polipropilena, la spargere sau fisura se lipeste foarte usor ,chiar si cu pistolul de lipit......iar mai nou cei de la indesit , nu mai fac cuvele detasabile...ptr a interveni la schimbul de rulmenti....si sunt primul din galati ...azi 01-01-2010...care a taiat o cuva dfe poliplex ...a schimbat rulmentii,,,,shi a lipito la loc
100% garantat 50 ani minim
mergeti pe poliplex -
Materialul poliplex se refera doar la cuva sau si la tambur? Din cate stiu eu, cuva este piesa in care se invarte tamburul. Este vreo posibilitate ca de exemplu o moneda uitata in buzunar sa ajunga in cuva? Nu se invarte doar in tambur?
Ansamblele cu tambur(inox)-cuva(poliplex) mi se par avantajoase pt ca se pierde mai putina caldura si sunt mai ieftine (asta in cazul in care presupunerea mea ca nu pot ajunge obiecte in cuva este corecta)
-
infobot said:
Materialul poliplex se refera doar la cuva sau si la tambur? Din cate stiu eu, cuva este piesa in care se invarte tamburul. Este vreo posibilitate ca de exemplu o moneda uitata in buzunar sa ajunga in cuva? Nu se invarte doar in tambur?
Ansamblele cu tambur(inox)-cuva(poliplex) mi se par avantajoase pt ca se pierde mai putina caldura si sunt mai ieftine (asta in cazul in care presupunerea mea ca nu pot ajunge obiecte in cuva este corecta)
Subscriu ! Nu are cum sa ajunga in cuva ! Si da, ansamblul inox - poliplex este mai avantajos si mai economic !