Masina de spalat: poliplex sau inox?

•  
    • 3036 mesaje
    2 Feb 2008, 08:10
    3 1
    Si noi, si parintii mei vrem sa ne schimbam masinile de spalat.

In momentul in care taica-meu mi-a spus ca ar prefera o masina cu cuva de inox si nu de poliplex, mi-am dat seama ca si eu gandesc la fel, drept pentru care m-am panicat! Sa fiu oare la fel de depasita de vremuri ca un pensionar de 66 de ani???

M-am apucat sa caut pe net detalii despre poliplex, ca sa aflu ce este de fapt si ce proprietati are. Nu m-am lamurit, asa ca vin cu jalba in protap la voi, cu rugamintea de a ma lamuri si pe mine:

Ce are (sau ce n-are) poliplexul in plus fata de inox?
  •  
    • 1039 mesaje
    2 Feb 2008, 15:12
    4 2
    Inoxul este foarte bun, dar scump.
    Poliplexul este la fel de bun (vorbesc serios si stiu ce spun), insa mai ieftin. In plus, poliplexul asigura un consum energetic ceva mai mic datorita faptului ca are un coeficient de transfer termic mai redus decat inoxul si pierderile de caldura sunt mai mici.

Iti recomand cu incredere poliplexul!
  •  
    • 3036 mesaje
    3 Feb 2008, 18:33
    0 0
    multumesc pentru raspuns, Marinarule!

poliplex sa fie, daca-i pe-asa.
  •  
    • 2894 mesaje
    4 Feb 2008, 13:29
    1 0
    deci da, puteam sa jur ca o sa raspunda marinaru', el le stie pe toate
  •  
    • 1039 mesaje
    5 Feb 2008, 00:09
    0 0
  •  
    • 2894 mesaje
    5 Feb 2008, 00:48
    0 0
    sa nu ti se urce la cap si sa iti zboare basca macar daca zboara vezi sa fie vantul prielnic si sa ajunga in dristor ca si asa mi-a facut f24fun in ciuda cu basca ei de marinar
  •  
    • 1039 mesaje
    5 Feb 2008, 07:39
    0 0
    Nu mi se suie, stai linistita
    Oricum, asta nu inseamna ca nu am remarcat ca mereu ca ai fost o fata super super dragutza si amabila. Si care mai si pronunta corect, CALMAR

P.S. Basca n-am, ca nu se mai poarta pe nava, acum avem ochelari de soare
  •  
    • 1 mesaje
    31 Ian 2010, 11:06
    6 0
    poliplex...material folosit la NASA, compozitie ca la polipropilena, la spargere sau fisura se lipeste foarte usor ,chiar si cu pistolul de lipit......iar mai nou cei de la indesit , nu mai fac cuvele detasabile...ptr a interveni la schimbul de rulmenti....si sunt primul din galati ...azi 01-01-2010...care a taiat o cuva dfe poliplex ...a schimbat rulmentii,,,,shi a lipito la loc
    100% garantat 50 ani minim
    mergeti pe poliplex
  •  
    • 2 mesaje
    26 Mar 2010, 20:48
    14 0
    BUNA, TE ROG ZI-MI SI MIE CU CE AI LIPIT CUVA DE POLIPLEX CA MI S-A SPART DE LA UN HOLSURUB SI CURGE APA. MS
  •  
    • 2 mesaje
    29 Mar 2010, 14:31
    8 0
    sal cu ce ai lipit cuva de poliplex. ms mult
  •  
    • 1 mesaje
    11 Iul 2011, 12:22
    0 1

Materialul poliplex se refera doar la cuva sau si la tambur? Din cate stiu eu, cuva este piesa in care se invarte tamburul. Este vreo posibilitate ca de exemplu o moneda uitata in buzunar sa ajunga in cuva? Nu se invarte doar in tambur?

Ansamblele cu tambur(inox)-cuva(poliplex) mi se par avantajoase pt ca se pierde mai putina caldura si sunt mai ieftine (asta in cazul in care presupunerea mea ca nu pot ajunge obiecte in cuva este corecta)

•  
    • 19 mesaje
    11 Iul 2011, 12:54
    6 0
    infobot said:

Materialul poliplex se refera doar la cuva sau si la tambur? Din cate stiu eu, cuva este piesa in care se invarte tamburul. Este vreo posibilitate ca de exemplu o moneda uitata in buzunar sa ajunga in cuva? Nu se invarte doar in tambur?

Ansamblele cu tambur(inox)-cuva(poliplex) mi se par avantajoase pt ca se pierde mai putina caldura si sunt mai ieftine (asta in cazul in care presupunerea mea ca nu pot ajunge obiecte in cuva este corecta)

Subscriu ! Nu are cum sa ajunga in cuva ! Si da, ansamblul inox - poliplex este mai avantajos si mai economic !