in functie de ce aleg o multifunctionala
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
20 Ian 2008, 12:400 0ma intereseaza sa achizitionez o multifunctionala, nu imi doresc una performanta dar nici sa nu ma pot folosi de ea.in principiu pt imprimat si scanat.m-am gandit la modelul lexmark 1270. e o idee buna la banii astia?
http://www.tronix.ro/lexmark-x-1270-p-3852.html -
21 Ian 2008, 18:54stabileste-ti standardele de calitate scan/print pe care vrei sa le obtii si cumpara o multifunctionala cu o performanta ceva mai mare decat ele - altfel, peste doar cateva luni vei regreta ca te-ai multumit cu strictul necesar.
-
25 Ian 2008, 15:56mai...ce coincidenta,noi tocmai am luat una la birou,cam face fite,si n-are nici rezolutia cine stie ce ,viteza de printare e scazuta...in fine,la o adica merge daca nu-ti trebuie ceva extraordinar
-
26 Ian 2008, 11:27pana la urma mi-am cumparat-o pe aia k na acasa nu scot 100 de pagini pe zi dar oricum am nevoie mai ales k e ultimul an la facultate,mai listez un proiect sau licenta,infine.faza e k se consuma foarte repede tusul si eram curioasa:se pot schimba cartusele astea care trebuie mers in oras sa ti le incarce ei cu unele care sa le incarc eu acasa cu seringa?sau minunea cu seringa o pot face numai cei care au hp-uri?
-
28 Ian 2008, 01:59Si eu am achizitionat acest tip de imprimanta.M-am bucurat ca este ieftina, dar in primul rind am cautat-o dupa criteriul toner-Imi ramasese de la imprimanta veche tonere noi-noute, si am cautat un model la acre sa se potriveasca acestea.recunosc ca am intompinat destule probleme cu instalarea, dar pina la urma, am reusit.Pentru acasa, si mod normal de munca. mi se pare OK.
-
28 Ian 2008, 02:01Tonerele se pot reumple , sau dak ai curaj, o poti face chiar tu.Eu una am incercat, si.....toata masa era plina de tus.Oricum sunt destule centru care fac aceasta treaba repede si ieftin.
Înapoi la: Forum » Tehnologie