problema status mess
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
17 Ian 2008, 22:220 0mi-am luat o camera web si desi mie imi apare la status view my webcam ...ceilalti nu il vad. care poate fi problema? merci
-
18 Ian 2008, 09:56te duci la preferinte , apoi webcam, apoi scrie : when someone tries to view my webcam , vezi sa fie bifat "allow everyone to view my webcam", iar mai jos , sa fie bifat: " when i show my webcam,change my status message to.." /cred ca asa o sa mearga.
-
18 Ian 2008, 13:20si pe cealalta pagina la super webcam , sa fie bifat start atomat. altceva chiar nu mai stiu... incearca eventual sa reinstalezi mess, trebuie sa mearga.
-
18 Ian 2008, 13:34am incercat tot... o fi de la vista..habar n-am... aseara a mers pentru putin timp...a aparut statusul... chestia e ca la mine apare scris doar ceilalti nu-l vad.
-
18 Ian 2008, 13:35am incercat tot... o fi de la vista..habar n-am... aseara a mers pentru putin timp...a aparut statusul... chestia e ca la mine apare scris doar ceilalti nu-l vad.
-
18 Ian 2008, 13:36am incercat tot... o fi de la vista..habar n-am... aseara a mers pentru putin timp...a aparut statusul... chestia e ca la mine apare scris doar ceilalti nu-l vad.
Înapoi la: Forum » Tehnologie