Comprimare foto
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
10 Mar 2004, 12:520 0Buna! Ce metode eficiente de a micsora pozele digitale cunoasteti? In afara de Winzip si Winrar
-
17 Mar 2004, 12:39Sevede, am fost pe site-ul vostru, dar nu am gasit raspunsul la intrebarea mea. Mie imi trebuie un soft care sa imi micsoreze fotografiile digitale pentru a le putea trimite via email...
-
18 Mar 2004, 06:55poti sa incerci un program de grafica, am un lapsus acum ca stiam unul care era gratis pe net si poti sa le salvezi in format jpg si eventual sa alegi o compresie, si le face foarte mici. oricum cele jpg sunt in general mai mici ca bmp-urile. Gata, am gasit, programul respectiv se numeste ACDSee, cauta-l pe net. Sau incearca programul asta, pare cam ceea ce ti-ar trebui http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/31675
-
20 Mar 2004, 11:43Multumesc! Chiar aveam instalat ACDSee in PC, dar habar nu aveam ca le micsoreaza! Merge bine
-
21 Apr 2004, 17:13De ce nu incerci sa-ti faci un album pe unul din sit-urile care au asa ceva? Si transmiti prin mail doar adresa la care se poate vizualiza albumul.(poti alege varianta de album privat, astfel incat sa nu poata avea oricine acces)
De ex. pe acasa.ro, sau oricare altul.
Înapoi la: Forum » Tehnologie