nokia6111
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
5 Ian 2008, 18:480 0buna , am un nokia 6111 , l-am cumparat second.nu am avut prbl cu el doar ca incepuse sa nu ma mai tina bateria mai mult de ..o zi ! acum abia reusesc sa il aprind , nu pot sa scriu un mesaj ca mi se sterge imaginea si se stinge.pt asta tot bateria e de vina?? sau e posibil sa se fi stricat shinele? nu ma pricep..intreb si eu...
-
6 Ian 2008, 11:37Eu am acest model de telefon dar sunt foarte multumita de el nu am nici o problema de acest gen.
Il am deja de vreo trei ani, l-am cumparat nou si merge si acum ca in prima zi.
Ca sa vezi daca e bateria de vina, incearca sa scrii un mesaj avand telefonul la incarcat. Normal cu curentul care intra tu ai putea sa scrii mesajul, iar atunci trebuie schimbat acumulatorul.
Iar daca nici cu el la incarcat nu poti scrie atunci o fi alta problema, ceea ce nu e exclus din moment ce tu l-ai luat second. -
6 Ian 2008, 14:33mi se intampla sa deschid pur si simplu telefonul (il deschid - echivalent la a deschide un tel cu clapeta doar ca eu am shine) si imi dispare pur si simplu imaginea , mi s-a intamplat si cand era la incarcat sa il gasesc stins.oare sa fie altceva ?
-
6 Ian 2008, 21:01soraya, poate fi si o problema de soft...incearca sa gasesti un centru de reparatii service serios si mergi sa-ti faca o resoftare
ar fi pacat de telefon..pt ca-i mic si finut si este ok ca terminal. dar nu poti sa stii cum a fost folosit de persoana careia i-a apartinut
sper sa se rezolve
Înapoi la: Forum » Tehnologie