camera sony dvx- 800

•  
    • 115 mesaje
    18 Dec 2007, 14:04
    0 0
    va rog, imi puteti da cateva detalii despre aceasta camera??chiar este un fals???si daca da, este buna de ceva??o prietena a cumpart o astfel de camera de la un necunoscut si ar vrea sa stie ce sa faca acum...camera are 16 mega pixeli card de 4 gb.

astept pareri!!!!
  •  
    • 5304 mesaje
    18 Dec 2007, 16:39
    0 0
    Imi pare rau sa te anunt, dar prietena ta a luat o tzeapa cat ea de mare. Asta e, se mai intampla daca nu casti ochii.
    Nu-mi spune:
    -A luat-o de la un tip care a acostat-o pe strada, nu?
    -Prima data i-a cerut vreo 250 de euroi, apoi a scazut rapid pretul zicand ca e furata.
    -Cardul ala de 4 G e cumva de tip SD?

Pe viitor, spune-i prietenei tale ca orice produs Sony original foloseste carduri Duo sau Pro Duo si ca o camera veritabila are lentile Carl Zeiss, ceea ce chinezii nu s-au mai obosit sa mazgaleasca pe ea.

Au incercat sa-mi vanda si mie camere din astea, in diferite orase ale tarii. Ma mir cum de nu reactioneaza militia sa prinda cativa tigani din astia si sa afle sursa acestor facaturi.
    E plin si netul de ele si tot nu ia nimeni nicio masura, ceea ce ma face sa cred ca in importul acestor mizerii chinezesti facute pe vapor sunt implicati tipi de la nivele mari.
    Din ce am citit pe site-uri mai specializate, camera se poate folosi si functioneaza, dar in niciun caz la parametrii pentru care ai dat banii pe ea.

EL: si dvx 700 e tot un fals.