Fetelor,evelor,ajuta-ti o biata eva sa gaseasca codul de activare pentru microsoft office xp small business.Nu pot sa-mi activez office-ul fara acest cod.Aveti idee unde sa-l caut,pe ce site!!!!Mersi mult!!!!
Daca ai cd-ul cu licenta, gasesti codul in interiorul cd-ului, daca nu il ai atunci ai nevoie de un "crack" (serial code), incearca www.astalavista.com. Nu uita cand lansezi "search" sa specifici editia, anul soft-ului. Sper sa mearga, toate cele bune!
Nu am cd cu licenta !Si am icercat sa caut crack code pentru xp -ul meu dar nici-un rezultat,cei drept pe astalavista nu am cautat.Am sa mai incerc .Mersi mult!
Mersi mult!Pe asta il am si eu,dar pe mine nu ma lasa sa tastez litere,doar cifre si nu stiu cum sa fac!Ai idee?Tu cand l-ai introdus pentru ce ai optat,pentru activare prin internet sau prin telefon?
cred ca nu coincid variantele noastre de ofice, sau poate tu ai urmat alti pasi. mie nu imi cere activare nici prin tel nici prin internet. imi cere pur si simplu serial number. si dupa ce il introduc merg folosite toate aplicatiile office.