cum se folosesc odc si dc++

•  
    • 199 mesaje
    1 Dec 2007, 17:42
    0 0
    culmea k le am in calc si habar nu am sa le folosesc..dak nu va ia mult ma invatzatzi si pe mine?
  •  
    • 396 mesaje
    1 Dec 2007, 21:56
    0 0
    de instalat se instaleaza usor adik dublu click si pe urma pas cu pas dai next next finish infine.la setari e putin mai greu sa zic asa.o sa iti ceara sa alegi un nick de forma [ro][oras][provider internet]nick.va trebui sa selectezi tipul de conexiune la net,sa alegi din calculator o partitie care sa o pui la share de preferat mai mare de 5 gb, sa alegi un director unde sa se descarce fisierele descarcate precum si unul pt cele neterminate,sa bifezi upload slots>3, pe urma poti sa te joci la setting appeareance cu culorile,fundalul.si k sa te poti folosi odc o sa ai nevoie de cateva hub-uri pe care le gasesti dak dai pe google hub list.dai copy pe o adresa de hub pe urma mergi in odc dai ctrl q si pe urma dai paste la adresa respectiva.dupa ce te conectezi pe hub nu uita sa scrii /fav k sa ti se salveze hub-ul respectiv.nu stiu cat de coerenta am fost.oricum poti sa incerci si dak nu reusesti pe undeva posteaza aici si am sa iti raspund.dak folosesti conexiune prin modem nu toate hub-urile sunt valabile