Glade
-
0 0pina cand ne mai parfumam mai evelor cu glade-ul asta ? cine ma poate ajuta sa-mi dezactivez ce-i de dezactivat sa nu mai fiu agresata de minunata reclama , utilizez opera
mersi -
Cu Mozilla Firefox nu merge daca incerci? Eu din pacate la servici am doar clasicul Internet Explorer.
Doamne reclama asta e stresanta. Nici n-o inchizi bine ca apare iar. E mai rau ca reclama la Urgo care ne stresa acum vreo cateva luni. Nu-i suficient ca sunt reclame animate in toate colturile? Mai trebuie sa invadeze si tot ecranul? -
Abia am reusit sa intru aici, sa adresez aceeasi intrebare si...cand colo, alte persoane nevrozate de candela aia nenorocita! N-o sa cumpar niciodata GLADE,na, sa se sature de facut reclame in exces!
Stiu ca sunt raspunsuri pt intrebare, dar cine sa gaseasca acum acea pg, daca tot pica floricica asta de candela? Ajutati-ne, oameni buni si priceputi! Eu am "MOzilla Firefox"
MII de multumiri!!! -
Apesi pe "tools", penultimul meniu de sus, apoi pe "Add-ons", iar in fereastra care se deschide apesi pe "extensions", apoi in coltul din dreapta jos pe "get extensions".
Te va trimite pe o pagina mozilla unde trebuie sa cauti tu add-on-ul tastand NoScript. ( in momentul asta NoScript e pe prima pagina, la categoria "Popular extensions" nu mai trebuie cautat).
Instalarea se face foarte simplu,apasand pe "instal now", apoi dai un restart la mozilla (adica o inchizi si o deschizi din nou), iar cand intri pe eva apesi pe "options" in coltul din dreapta, jos, si selectezi "temporary alow eva.ro".
Stiu ca suna un pic complicat, dar chiar nu e.