managementul calitatii iso 9000
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
10 Nov 2007, 21:290 0salut dragi eve.sunt studenta in ultimul an la facultatea de management din cadrul universitatii george bacovia din bacau si mi-am ales k tema utilizarea standardelor iso 9000 in sistemul calitatii.
problema este k nu gasesc o firma care sa fie dispusa sa ma ajute la partea practica ceea ce implica f putin efort din partea lor.tot ce am nevoie este de o copie pe cd a manualului calitatii folosit in implementarea standardului aplicat in firma lor precum si de proceduri,instructiuni si elemente de lucru si de un scurt istoric al firmei(organigrama,infiintare,nr angajati,locul detinut pe piata)
dak exista printre cele ce citesc acest topic persoane capabile sa ma ajute in sensul k detin o firma sau lucreaza intr-o firma pe o pozitie de conducere si m-ar putea ajuta cu aceste documente as fi recunoscatoare.este o problema f serioasa si asta este ultima mea sansa
scuze k postez aici stiu k nu e tocmai potrivit,dar trebuie sa imi incerc norocul peste tot altfel am o mare dilema -
20 Nov 2007, 19:50Firma care iti poate da relatii si sa te ajute: Moody International la Biroul din Bucuresti.
Înapoi la: Forum » Tehnologie