Ajutooooooooorrr
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
5 Nov 2007, 15:470 0Mi s-a intamplat ceva ciudat, eu nu eram la calculator si in acest timp cineva din lista mea a primit un mesaj ciudat, nu inteleg cum a primit mesaj daca eu nu eram la calculator?
Precizes ca am lasat idul deschis nu dadusem sign out. -
5 Nov 2007, 16:33Si l-ai gasit tot ca "signed in"?
Ca daca da, atunci nu ti-a intrat nimeni pe ID-ul tau, altfel te "scotea" pe tine.
Ce inseamna "mesaj ciudat"? -
5 Nov 2007, 17:45Mi-a zis cineva din lista ca aprimit un mesaj de la mine iar eu nu eram la calculator si nu imi explic cum s-a putut intampla asta si da eram tot signed in.
Am intrebat ulterior dupa ce am postat aici pe cineva si mi-a zis ca exista programe care preiau controlul calculatorului si ca mi-a fost trimis printr-o poza ceva. -
6 Nov 2007, 00:09Daca tia aflat ip-ul,poate face orice in calculatorul tau daca ai vreun program care sa permita asta gen vnc ..
. -
6 Nov 2007, 14:20sau ar putea fi un virus..
am avut si eu un virus care trimitea diverse mesaje oamenilor din lista mea,ba chiar imi schimba si statusul din 5 in 5 min
de obicei,virusul trimitea mesaje de genul "vrei sa vezi poze de la ziua mea?intra pe..." sau "vrei sa vezi poze din irac?" de zici ca erau trimise de mine..
si la status la fel,tot mesaje de acest gen punea
am dat un scan la calculator si l-am ucis
Înapoi la: Forum » Tehnologie