despre acest forum
-
0 0cine ma lumineaza si pe mine de ce acest forum arata altfel decit alte forums de pe internet? mi se pare foarte greu de urmarit un subiect prin link-uri la pagina corespunzatoare. nu am descoperit cum pot sa aflu unde s-a postat recent (subiectul avanseaza automat in top, doar atit)
ori sunt eu mai pretentioasa, ori tehnologia nu-i grozava. alte pareri?
poate exista un buton magic pe undeva, sa-l transform cum imi place, iar eu nu l-am observat. recunosc, nu am timp sa "sap" mai mult...
nu mai zic de reclame, toata lumea este exasperata de aceste programele obraznice... aduc banii necesari, stiu, dar asta o fi singura sursa??
nu am verificat care-i numarul de registered users, dar banuiesc ca-i suficient de mare pentru a investi putin in calitatea Evei
(punct R
-
daca te intereseaza un topic anume si nu il poti urmari zilnic e de ajuns sa cauti in arhiva dupa titlul acestuia si se rezolva problema.
sincer, am avut si eu perioada mea de "i hate eva.ro" (din cauza reclamelor) insa tot aici e mai bine. nu as avea rabdare sa stau asa de mult pe un forum cu avatare si tot felul se signtures si balarii din astea. mai simplut ca-i mai dragut
-
oare, prin genul asta de organizare, nu sunt favorizate subiectele nou deschise in detrimentul celor vechi? daca un subiect nou este cit de cit interesant, toata lumea se muta pe el si abandoneaza "favoritele" de pina atunci. sau poate nu? iata un subiect de research: in ce masura promovarea unui topic este influentata de design-ul formului?

stie cineva daca exista statistici despre eva.ro? de exemplu, cite subiecte se deschid zilnic, in medie, pe fiecare sectiune, etc.