AJUTOOOOR -iconite pe desktop uriaseeee
-
0 0Mi-a calarit o pisica tastatura, ce dreaq o fi facut ca atunci cand am intrat in camera m-am socat: toate icoanele de pe desktop erau gigantice, la fel sunt si paginile pe care le deschid, totul este supradimensionat si nu stiu cum sa le readuc la forma initiala.
Sunt disperata, ajutati-ma ca innebunesc!!!!!!! -
singurul lucru la care ma pot gandi este ca probabil ca matza a reusit sa schimbe rezolutia monitorului - nu prea imi dau seama cum se poate face asta doar apasand aiurea din tastatura, dar... poti sa stii?
intra la Start/Settings/Control Panel/Display/Settings si trage la dreapta de cursorul deasupra caruia scrie "screen resolution", apoi da OK. ecranul va deveni negru pt cateva secunde, apoi isi va reveni si, cu putin noroc, totul va fi OK.
in cazul in care cursorul se afla deja in extrema dreapta, eu una nu stiu ce altceva ai mai putea incerca - dar poate stiu altii... -
motanul meu face la fel si ba gasesc paginile micsorate ba marite .are ceva de-a face cu tastele + - in combinatie cu inca ceva .ma dispera k niciodata nu reusesc sa fac aceeasi combinatie de taste k sa revin la dimensiunile initiale si tre sa intru in control panel.deci ma oftic pe bune,cum sa stie motarlaul meu sa schimbe rezoluzia din cateva miscari si eu nu?nu mai zic,intr-o zi l-am luat in brate in fata tastaturii si m-am apucat sa tastez cu labutele lui la intamplare sa vad poate descopar secretul.dar ce?credeti k am reusit?o sa il pandesc eu alta data
-
of dak l-ai vedea sa vezi cate pozne face,asta cu tastatura e parfum pe langa altele,si culmea e k ma amuza atunci cand le face,ma supar pe moment dar imi trece si incep sa rad.mai demult am pus cosul cu rufe in cada (goala)nu stiu exact din ce motiv.iar el undeva pe la 2 noaptea s-a bagat in cada si se juca acolo cu dopul de la aceasta pana la fixat. a rastrnat cosul cu rufe,si din greseala a dat drumul la apa(apa se deschide cu clapita f usor).s-a udat leoarca si cosul cu rufe plutea in cada cu apa iar el era tare speriat.ma gandeam a 2 zi k si-a dat el seama k e timpul sa mai puna si el osul la munca si a zis sa inceapa cu spalatul rufelor