nume ID mess
-
0 0Cum fac sa schimb dintr-un cont de yahoo numele sub care apar mesajele trimise de pe mess?
Cand m-am inregistrat am fost suficient de p.roasta incat am completat cu numele meu in loc de numele firmei, iar acum ma lasa sa modific din profil orice, numai numele nu ...........
HELP! -
1. click pe tabul "Messenger", alegi My Profiles.
2. click pe tabul "Create/Edit My Profiles.
3. se deschide browserul de net, pe site-ul Yahoo, la "Public Profiles for... (apare numele tau)"
4. dai click pe tabul "Create new public profile" - se deschide o noua pagina cu campuri pe care le completezi cu noile date.
5. dupa ce ai creat noul profil sub noul nume, intri din nou pe pagina ta web de Public Profiles. Vei vedea ca sub randul cu "Yahoo! ID-ul" cel vechi a aparut "Profile 1", adica noul profil. in capatul din dreapta al randului dai click pe "Make default".
din acest moment messul va intra direct pe noul profil, iar cel vechi se va pastra si el, putand fi folosit numai atunci cand doresti (in fiecare fereastrele de dialog deschise in mess vei avea, deasupra campului in care scrii tu, optiunea "Send As", de unde poti alege sub ce nume sa apari persoanelor carora le scrii.)