deblocare nokia 6131
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
9 Oct 2007, 10:150 0Salut!
Stie cineva daca a aparut program de deblocare pentru acest telefon?
E din seria BB5 , din cate stiu eu.
Si pana acum nu s-a putut debloca.
Eu l-am scapat in apa si s-a blocat - nu vede cardul sim.imi cere codul de deblocare. In rest merge perfect .
Dar nu-l pot folosi pe post de telefon, doar radio - eventual.
Daca stiti ceva, va rog sa-mi ziceti si mie.
Mersi. -
9 Oct 2007, 14:58Buna! Sigur se poate debloca, dar trebuie sa mergi la un service gsm. Eu am un Nokia 6280, tot pe BB5 si l-am deblocat. M-a costat 150 lei adica un milion jumate vechi. Dar s-a meritat!
-
9 Oct 2007, 14:59Neaparat sa scoti minicardul din el, inainte sa-l dai la deblocat, ca altfel il pierzi (se blocheaza si asta basta). Eu am patit-o.
-
9 Oct 2007, 17:03pai poate ca 150 lei e cam mult ptr decodat - ca nici nu stiu daca va merge. Nu vreau doar sa fie in alta retea; cred ca trebuie sa-i schimbe softul. Eu l-am scapat intr-o solutie dezinfectanta si atunci s-a blocat. Am introdus cardul si nu a mai mers. Mi-a cerut ceva cod de deblocare.
Daca mai stiti ceva, sa-mi ziceti, va rog!
mersi -
9 Oct 2007, 22:08N-ar strica sa mergi totusi la un service gsm. Acolo te lamuresti sigur despre tot.
-
10 Oct 2007, 11:43Pai am fost la gsm , dar acum un an cand s-a stricat, de fapt.
Dar am sperat ca de atunci sa se fi rezolvat ceva intre timp.
Eu m-am gandit ca poate printre noi, fetele sau baietii de pe eva sa lucreze cineva la gsm si sa-mi spuna noutati.
Dar mai astept.
Acum e la reparat telefonul, dar nu cred ca se poate, din explicatiile baietilor de acolo.
mersi
Înapoi la: Forum » Tehnologie