dragoste?mmm:-(mai bine nu...
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
6 Oct 2007, 18:030 0in doua luni am cunoscut un baiat in italia este simplu,e de la tara,dar e foarte finut si cu capul in nori deoarece nu stie ce vrea,avind in vedere ca eu sunt asistenta la domiciliul unei doamne si studiez pentru a mi schimba locul de munk m am inscris la un curs de bucatar,ei bine acesst baiat a mai fost cu o rominca care l a zapacit din cite am ineles eu care era foarte materialista de aceea acum e nehotarit desi stiu ca ma place...insa l am vazut cu o tipa si imbracat elegant...el se imbraca elegant numai in cazuri sopeciale asa ca zice ca este doar o amica dar eu nu cred asa ca am renuntat sa mai vad pentru o viitoare relatie ..ce ziceti?sunt niste...vari,nu?
-
7 Oct 2007, 09:26Eiii... are, sigur ca are
Miki, iti dai seama ca pers ce a pus acesta intrebare nu o sa mai raspunda, probabil face parte din aparitiile haotico-meteorice. Si chiar daca ar raspunde, ce pretentii poti sa ai de la cineva ce pune o astfel de intrebare la sectiunea "tehnica"? In plus, exprimarea este elocventa...
Pentru unii e tare greu sa traiasca; de aia spun mereu: noroc ca prostia nu doare, ca multi ar mai urla pe strazi! -
9 Oct 2007, 01:01E clar ! Eu zic ca daca era imbracat elegant si cu o alta muiere, ii facea avansuri lu` aialanta. Ca cand te imbraci elegant, vrei sa faci impresie..nu??
Înapoi la: Forum » Tehnologie