Cine ma ajuta si pe mine?Plsssssss

•  
    • 19 mesaje
    28 Sep 2007, 22:48
    0 0
    Saluty!I kind of need some help..Cum pot face sa trimit un keylogger cuiva fara ca el sa se prinda si sa se instaleze automat in calculatorul lui?Stiu ca se poate pt ca am patit-o si eu,dar evident ca nu pot intreba persoana care mi-a facut asta la momentul respectiv...Stiu ca imi vin apoi mesaje pe mail cu ceea ce se tasteaza,dar am nevoie de indicatii pt ca nu stiu cum sa procedez..so,plsssss dati-mi si mie o mana de ajutor..Merci
  •  
    • 115 mesaje
    29 Sep 2007, 09:07
    0 0
    Sper sincer sa nu-ti raspunda nimeni la intrebarea asta.. Fiecare om are dreptul la intimitate. Am avut si eu un "prieten" care ma spiona si.. mi se pare extrem de trist sa ajungi sa nu ai nimic mai bun de facut cu viata ta decat sa urmaresti ce fac alte persoane.
  •  
    • 813 mesaje
    29 Sep 2007, 09:26
    0 0
    oana, tie ti-a placut atunci cand cineva-ul ala ti-a facut asta?
  •  
    • 5304 mesaje
    29 Sep 2007, 18:18
    0 0
    Start-run-format C
  •  
    • 813 mesaje
    29 Sep 2007, 20:41
    0 0
    Done
  •  
    • 1670 mesaje
    30 Sep 2007, 13:11
    0 0
    Done.....aplauze din partea mea
  •  
    • 33 mesaje
    30 Sep 2007, 20:42
    0 0
    Buna seara,imi cer scuze ca va deranjez dar am si o problema.Am gasit keylooger instalat in laptopul meu( dar nu de mine).Eu am intrat si la-m dezinstalat din programele mele.Intrebarea mea este:cine la instalat a facut-o de la laptopul meu? nu de alta dar sa stiu pe cine calc in picioare ca nu-mi place sa isi bage nimeni nasukl in laptopul meu. multumesc anticipat.
  •  
    • 89 mesaje
    1 Oct 2007, 20:49
    0 0
    cum ai depistat keylooger-ul??? as vrea sa fac si eu o verificare pe pc-ul meu..

si ca raspuns la intrebarea ta, cred ca se poate instala atat direct pe computerul tau , cat si la "distanta" ,trimis impreuna cu vreun fisier ceva...
  •  
    • 34 mesaje
    2 Oct 2007, 11:10
    0 0
    mie mi apare cand deschid calcu "a duplicate name exists on your computer" ce poate fi? spion?
  •  
    • 2209 mesaje
    2 Oct 2007, 13:21
    0 0
    oana_sweet5 mai bine iti gasesti o alta ocupatie. Ceva constructiv...
    Mi-a intrat si mie odata un hacker in comp. M-a facut la psihic cu cerintele lui idioate. Nu doresc la nimeni...
  •  
    • 125 mesaje
    2 Oct 2007, 14:50
    0 0
    eu cred k e foarte constructiv sa verifici mailul partenerului pt k eu ampatit-o rau de tot! era mereu iritat k are nevoie de intimitate , k nu ii place sa ii se uite prin lucruri si asa am facut pana am dat intr-o "frumoasa" zi peste niste minunatii de sms-uri intre el si o colega de serviciu! asa k fetelor lasati-o incolo de intimitate pt k barbatii nu se pot abtine! controlati..controlati si iar controlati!
  •  
    • 33 mesaje
    3 Oct 2007, 00:15
    0 0
    eva-new
    eu la-m gasit prima data cand deschideam computerul prima data dar pt. ca nu stiam c este am dat la control panel sa vad c programe sunt instalate in calc.si acolo era "d-nul Keylogger" asa ca la-m dezinstalat,asa c eu cred ca a fost instalat direct nu trimis prin un fisier. acum am parolat laptopul de nu mai intra nimeni in el( daca uit parolele nici eu) . te pup.
  •  
    • 33 mesaje
    3 Oct 2007, 00:20
    0 0
    later edit: daca crezi ca il ai dar nu il vezi se poate sa fie ascuns.poti sa incerci sa il vezi cu: Ctrl+Alt+Shift+M ( am intrat pe site al keylogger si am vazut cum poti sa il vezi. e jos pe toolbar.sper sa-ti fie de folos.
  •  
    • 89 mesaje
    4 Oct 2007, 18:35
    0 0
    multumesc mult ,alyzeeuk...
    am facut combinatia de taste pe care ai spus-o si nu am gasit nimic suspect...
  •  
    • 33 mesaje
    6 Oct 2007, 01:45
    0 0
    cu placere,eva-new
  •  
    • 3297 mesaje
    6 Oct 2007, 12:07
    0 0
    offtopic: cris, super misto faza : "controlati..controlati si iar controlati! "
  •  
    • 533 mesaje
    10 Oct 2007, 09:23
    0 0
    Cum pot sa-mi dau seama dac am un keyloger pe comp?
  •  
    • 533 mesaje
    10 Oct 2007, 09:28
    0 0
    Dar va rog pas cu pas ca nu ma pricep!Multumesc anticipat!
  •  
    • 33 mesaje
    11 Oct 2007, 00:52
    0 0
    "clau78",intra la start-control panel-ad/remove programs si vezi daca il ai instalat in calc. ii dai remove si dai restart la calc.....daca la-i avut instalat poti sa il vezi prima data cum deschizi calc pe bara de jos langa ceas e ca un patratzel( daca nu e setat sa stea ascuns),dar poti sa il scoti din ascunzis facand urmatoarea combinatie de taste:Ctrl+Alt+Shift+M.daca nu iti apre nimik inseamna ca nu il ai sau ai o editie fff noua dar combinatia ar trebui sa mearga. eu la-m avut si stia tot,parole,convorbiri pe mess,mail,si am facut combinatia de taste si la-m gasit. dupa ce la-m sters din pc am intrat si in folderul unde "depozitase" el toate informatiile si le-am sters p toate si de acolo. sper sa-ti fie de folos.
  •  
    • 33 mesaje
    11 Oct 2007, 01:10
    0 0
    am ami gasit o combinatie: Ctrl+Alt+Shift+H.vezi cu care merge.( cred c depinde ce editie de keylogger ai instalat).