Cine ma ajuta si pe mine?Plsssssss
-
0 0Saluty!I kind of need some help..Cum pot face sa trimit un keylogger cuiva fara ca el sa se prinda si sa se instaleze automat in calculatorul lui?Stiu ca se poate pt ca am patit-o si eu,dar evident ca nu pot intreba persoana care mi-a facut asta la momentul respectiv...Stiu ca imi vin apoi mesaje pe mail cu ceea ce se tasteaza,dar am nevoie de indicatii pt ca nu stiu cum sa procedez..so,plsssss dati-mi si mie o mana de ajutor..Merci
-
Buna seara,imi cer scuze ca va deranjez dar am si o problema.Am gasit keylooger instalat in laptopul meu( dar nu de mine).Eu am intrat si la-m dezinstalat din programele mele.Intrebarea mea este:cine la instalat a facut-o de la laptopul meu? nu de alta dar sa stiu pe cine calc in picioare
ca nu-mi place sa isi bage nimeni nasukl in laptopul meu. multumesc anticipat. -
eu cred k e foarte constructiv sa verifici mailul partenerului pt k eu ampatit-o rau de tot! era mereu iritat k are nevoie de intimitate , k nu ii place sa ii se uite prin lucruri si asa am facut pana am dat intr-o "frumoasa" zi peste niste minunatii de sms-uri intre el si o colega de serviciu! asa k fetelor lasati-o incolo de intimitate pt k barbatii nu se pot abtine! controlati..controlati si iar controlati!
-
eva-new
eu la-m gasit prima data cand deschideam computerul prima data dar pt. ca nu stiam c este am dat la control panel sa vad c programe sunt instalate in calc.si acolo era "d-nul Keylogger" asa ca la-m dezinstalat,asa c eu cred ca a fost instalat direct nu trimis prin un fisier. acum am parolat laptopul de nu mai intra nimeni in el( daca uit parolele nici eu)
. te pup. -
"clau78",intra la start-control panel-ad/remove programs si vezi daca il ai instalat in calc. ii dai remove si dai restart la calc.....daca la-i avut instalat poti sa il vezi prima data cum deschizi calc pe bara de jos langa ceas e ca un patratzel( daca nu e setat sa stea ascuns),dar poti sa il scoti din ascunzis facand urmatoarea combinatie de taste:Ctrl+Alt+Shift+M.daca nu iti apre nimik inseamna ca nu il ai sau ai o editie fff noua dar combinatia ar trebui sa mearga. eu la-m avut si stia tot,parole,convorbiri pe mess,mail,si am facut combinatia de taste si la-m gasit. dupa ce la-m sters din pc am intrat si in folderul unde "depozitase" el toate informatiile si le-am sters p toate si de acolo. sper sa-ti fie de folos.