Problem
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
23 Sep 2007, 22:100 0M-am mutat de curand intr-un apart f fain,impreuna cu prietenul,insa am probleme cu cuptorul de la aragaz . EU sunt cea cu probleme(nu cuptorul),pt ca nu ma descurc sa il folosesc.Acasa la mine aveam cuptor cu flacara,dar asta este electric.Este marca Gorenje si are doua butoane (unul pt aprins si unul pt iluminare) si o rotita pt selectarea nivelului temperaturii.Daca fixez la 4 ,nu coace...daca fixez la 5,se arde la suprafata si ramane cruda la interior.
Mentionez ca am avut deja cateva experiente neplacute
cu niste prajituri si o friptura ...
HELP -
25 Sep 2007, 11:38Am asteptat 3 h la prajitura.La friptura ceva mai mult si mirosea in toata casa...pana la urma am facut niste cartofi prajiti,sa nu moara prietenul de foame

Greu cu tehnologia asta
-
27 Sep 2007, 21:29de ce nu suni la gorenje service sa intrebi? numarul il gasesti pe net, modelul cuptorului il stii. eu asa fac
-
2 Oct 2007, 13:31Ce cuptor e asta? Mi-ar prinde bine si mie sa fac o mancare in 3-4 ore.. Cum al meu vrea sa slabeasca, e la fix!
-
2 Oct 2007, 21:42Daca la treapta 4 nu coace este clar ca trebuie sa incerci la 5 si pentru a evita arderea in partea de sus a unei prajituri muta gratarul pe care sta tava mai jos,daca ai aceasta posibilitate.Mai poti pune deasupra prajiturii ,dupa ce ea este coapta pe jumatate ,o coala de hartie ,pentru a nu se arde deasupra.Acestea sunt niste trucuri,sa le spun asa,care te ajuta sa poti folosi cuptorul,care,dupa parerea mea ,nu este foarte reusit.
Am auzit multe parsoane regretand vechiul aragaz tocmai din motivul ca noul model achizitionat nu coace la fel de bine.
Înapoi la: Forum » Tehnologie