Camere foto digitale
-
0 0De ceva timp vreau sa-mi cumpar o camera foto digitala, dar inca n-am gasit ceva ce sa-mi placa, si sa fie si la un pret accesibil. Daca aveti careva dintre voi de vanzare sau stiti de unde se poate procura, please anuntati-ma. Mersi mult
-
eu te sfatuiesc sa iti cumperi din strainatate, daca ai pe cineva acolo, pentru ca din tara le iei dublu ca pret.
cand te hotarasti asupra unui model sa te uiti la lentile (sa fie facute de Zais- sau cum se scrie- sau Olympus) si la rezolutie (sa fie de 3 megapixeli daca nu mai mult). de asemenea, sa aiba zoom optic si digital. si daca tot dai un ban sa iti cumperi ceva bun, ia-ti un Olympzs, Canon, Sony. Ai grija ca basca aparatul, va trebui sa mai dai bani si pe extra memorie.
Sa ne spui ce ti-ai luat pana la urma.
Succes! -
iulia555... daca iti cauti o camera foto inseamna ca vrei sa imortalizezi anumite momente mai mult sau mai putin importante sau interesante. noi (sevede=Servicii Video Digitale) iti recomandam urmatoarea solutie: cumpara-ti o camera foto performanta cu FILM FOTO de 35mm (NIKON, OLYMPUS, chiar CANON) - trebuie sa fie una chiar buna pe la 12 milioane de lei in Romania. Apoi filmele pe care le faci da-le la scanat la profesionisti: fotografica.ro, sevede.tv pentru ca pe tine te intereseaza ce se vede(SVD
) in poza nu cat a costat acea poza. scanarea filmului foto produce cea mai buna imagine (daca e facuta de profesionisti) si da posibilitatea corectarii unor elemente din poza respectiva. iti uram sa fii pozata! -
Eu am avut un HP la 2.3Mpixeli,simplu, dar am facut poze fainutze cu el si acuma mi-am luat un Sony din SUA mic care si filmeaza(cateva min), e o dulceata de aparat ... aici in tara e exact de 3 ori mai scump, in nici un caz nu mi l-as fi putut permite! Nu mi-a venit sa cred. Ca si calitate Sony sunt inegalabile, plus toate optiunile pe care le au ... isi merita banii fata de alte aparate. Am printat si cateva poze si au iesit super.